Kinderen met een beperking
B&S adviseert u graag op het gebied van het beste hulpmiddel voor uw kind.
Autostoel

Autostoel

Aangepaste buggy

Aangepaste buggy

Kinderbed

Kinderbed

Loophulpmiddelen

Loophulpmiddelen

Fixaties

Fixaties

Zitsysteem

Zitsysteem

PersoonsGebonden Budget (PGB)

PersoonsGebonden Budget (PGB)

PersoonsGebonden Budget (PGB)

wij helpen u graag op weg bij het aanvragen van uw PGB


Hulpmiddelen worden veelvuldig vergoed door bijvoorbeeld gemeenten of verzekeringen. Wordt het hulpmiddel waar u een oogje op heeft niet vergoed of biedt men u een ander hulpmiddel aan dat u eigenlijk niet wilt? U kunt ervoor kiezen om zelf een hulpmiddel te kopen met een PersoonsGebonden Budget (PGB).

Het PGB is een budget dat u toegekend krijgt om zelf uw zorgverleners in te huren voor de zorg die u nodig hebt. Of om zelf uw hulpmiddelen aan te schaffen en voorzieningen te realiseren. Bent u chronisch ziek of hebt u een beperking of aandoening? Neem zelf het heft in handen en regel zelf uw eigen zorg, begeleiding, hulpmiddelen of voorzieningen. Een PGB kunt u aanvragen bij uw gemeente.

Wilt u de juiste begeleiding en advies omtrent het (aanvragen van een) PGB dan adviseren wij u om contact op te nemen met Per Saldo. Per Saldo is de belangenvereniging van en voor mensen met een PGB, opgericht door mensen met een beperking, met als hoofddoel: zelf je zorg inkopen zodat je de regie hebt over je eigen leven.

B&S helpt u uiteraard ook graag bij het aanvragen van een PGB om het hulpmiddel van uw keuze te kunnen aanschaffen. Informeer geheel vrijblijvend bij één van onze medewerkers en neem telefonisch contact met ons op.