bs-logo
NL
EN
Webshop

Hulpmiddelenleverancier

u bent onze schakel naar de eindgebruiker

Als importeur van diverse leverancier zijn wij zeer content met onze dealerbedrijven. U bent onze schakel als het gaat om het aanbieden van een voorziening aan de klant. U bent immers het aanspreekpunt met wie de eindgebruiker contact opneemt.

Binnen Nederland, maar ook tot ver over de grens, zijn wij leverancier van o.a. kofferbakliften, Belek elektrische autostoellift, Stijgzit transferplank en de lier voor een rolstoel. Deze producten worden verkocht aan collega auto-aanpassers om vervolgens bij de eindgebruikers in de auto en/of rolstoelbus te installeren. Uiteraard bieden wij een standaard assortiment, maar ook voor maatwerk kunt u bij ons terecht.

Op het gebied van kinderhulpmiddelen zijn wij u graag van dienst voor onder andere aangepaste buggy’s, wandelwagens, autostoelen. Bij deze hulpmiddelen bieden wij altijd geheel vrijblijvend een passing aan. Onze adviseur gaat samen met uw technisch adviseur naar het huisadres, een revalidatiecentrum of bijvoorbeeld op het KDC om een passing te verzorgen. Bij deze passing zijn uiteraard ouders en, in veel gevallen de ergotherapeut, aanwezig. Aansluitend stellen wij een offerte op welke wij u aanbieden. Naast deze hulpmiddelen kunnen jullie ook bij ons terecht voor fixaties, autostoel fixaties, voetpedaalbedieningen t.b.v. een scootmobiel en onderdelen t.b.v. montage op rolstoelen/scootmobielen.

Heeft u interesse in onze producten en wilt u ze ook opnemen in uw leveringsprogramma? Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden!