bs-logo
NL
EN
Webshop

Gehandicapten

bent u op zoek naar een betrouwbaar advies?

Daar waar het 40 jaar geleden met een simpele vraag van één persoon begon, dat is de doelgroep waar B&S zich nog altijd voor in zet; mensen met een beperking.

Indien u op zoek bent naar een fraaie rolstoelbus om zelf achter het stuur plaats te nemen of een rolstoelauto om uw partner mee te nemen. Onze adviseurs nodigen u graag uit voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek. Ze vertellen u alle ins en outs omtrent de wet- en regelgeving en gaan voor u op zoek naar de meest adequate, fraaie en voordeligste aanpassing. Ook kunt u bij hen terecht met vragen over het vergoedingen via de WMO en het UWV.

Met ons ruime assortiment aangepaste kinderautostoelen, wandelwagens en buggy’s komt onze adviseur bij families thuis. In de thuissituaties is het het fijnste passen als het kinderen betreft. Tijdens deze geheel vrijblijvende passingen adviseren wij daarnaast ouders/verzorgers omtrent de aanvraag bij de WMO.

In onze webshop bieden wij allerlei handige hulpmiddelen die het dagelijks leven vergemakkelijken. Wat te denken van een schootskleed voor op de scootmobiel, een helping hand, een drempelhulp, lichtgewicht rolstoel of rollator?