bs-logo
NL
EN
Webshop

Ouders – verzorgers

wij ondersteunen gezinnen bij het organiseren van hulpmiddelen

Ouders met een zorgintensief kindje hebben vaak veel te regelen. Is het niet om de zorgvraag van het kind, dan wel om de hulpmiddelen. Op het laatste vlak proberen wij gezinnen te ondersteunen.

Onze adviseurs op het gebied van auto-aanpassing nemen vele zorgen uit handen. Het begint vaak met een goed advies omtrent de benodigde auto-aanpassing. Wij zoeken altijd naar de meest voordelige, adequate oplossing en denken mee over het aspect vergoedingen. Door de jarenlange ervaring kunnen wij u vertellen hoe het pad juist te bewandelen zodat de aanvraag bij bijvoorbeeld een afdeling WMO zo soepel mogelijk zal verlopen.

Heeft u een aangepaste autostoel nodig, een buggy of ander kinderhulpmiddel, dan komt onze adviseur graag bij u thuis, op het KDC of revalidatiecentrum. Wij verzorgen een geheel vrijblijvende passing. Na afloop van de passing wordt een offerte opgesteld welke ingediend kan worden bij veelal de afdeling WMO. Uiteraard kan onze adviseur u ook handvatten geven voor het indienen van uw aanvraag bij de gemeente.

Joyce
‘Dankzij B&S is er letterlijk een wereld voor ons opengegaan’
Joyce, Den Helder
bekijk verhaal