bs-logo
NL
EN
Webshop

Bestellen in de webshop

bestel voordelig, veilig en snel bij B&S

De webwinkel van B&S; een webwinkel met vele handige producten op het gebied van mobiliteit, zitcomfort, toegankelijkheid en persoonlijke verzorging.

Alle prijzen in onze webwinkel vermelden wij inclusief BTW, dit maakt het wel zo overzichtelijk!

Deze webwinkel is onderdeel van B&S BV, u koopt dus veilig online uw producten bij een gerenommeerd bedrijf.

Showroom

Een kleine greep van onze producten is ’live’ te zien in onze showroom in Hoorn. U bent van harte welkom bij ons. Informeer vooraf of het product waar uw interesse naar uit gaat aanwezig is, dit voorkomt teleurstellingen!

Verzendkosten

Verzendkosten Nederland
Alle bestellingen met orderbedragen vanaf € 50,- worden gratis thuisbezorgd binnen de Nederlandse grenzen. Bij bestellingen met orderbedragen lager dan € 50,- brengen wij € 4,95 verzendkosten in rekening gebracht (tenzij anders vermeld).

Verzendkosten België
De verzendkosten van een pakket naar België bedragen altijd € 9,95.

Wanneer wordt uw bestelling afgeleverd?
U ontvangt van ons altijd een email met de verwachte datum dat wij uw pakket zullen aanbieden bij de vervoerder.

Afwezig op het moment van aflevering
Wij vragen onze vervoerders (veelal TransMission, Postnl of DPD) altijd om, indien mogelijk, het pakket bij buren af te leveren. Als u weet dat u niet thuis zult zijn, is het raadzaam een bericht voor de bezorger achter te laten waar het pakket afgegeven mag worden. Lukt afgeven bij de buren niet, dan proberen zij uw bestelling op een later tijdstip opnieuw aan te bieden.

Bestellingen worden in één keer uitgeleverd
Wij streven ernaar bestellingen in één keer uit te leveren; het product met de langste levertijd bepaalt de uiteindelijke levertijd van uw bestelling.

Retourneren

Wij selecteren de producten op kwaliteit en functionaliteit en behandelen uw order zorgvuldig. Mocht u onverhoopt toch ontevreden zijn over uw aankoop, dan kunt u het product uiteraard retourneren. Wij vragen u ons een email (info@onbeperktinbeweging.nl) te sturen met het verzoek om het product te mogen retourneren. U ontvangt van ons een bericht terug met de retourcode en het adres waar het pakket naar verzonden mag worden.

Stuur het binnen 14 dagen na ontvangst van het product retour, indien mogelijk in originele verpakking. U betaalt dan alleen de verzendkosten voor de retourzending. Na ontvangst van het product storten wij het bedrag binnen 14 dagen aan u terug.

NB. Urinecontainers, hoofdkussens, reiskussens en nek-/hielrolkussens kunnen, uit hygiëne oogpunt, niet geretourneerd worden.

Stuur uw artikel retour naar:
B&S BV
Retourcode:
Kathodeweg 5
1627 LK  HOORN

Ontvangen wij het product beschadigd retour?
Indien wij uw retour gezonden product beschadigd en niet ‘als nieuw’ retour ontvangen, behouden wij het recht deze kosten aan u door te berekenen. Ditzelfde geldt als wij meer hebben moeten doen om het product te beoordelen dan nodig zou zijn.