bs-logo
NL
EN
Webshop

Camperbouwers

laat uw bus ombouwen tot buscamper

Altijd al een buscamper willen hebben, maar ontbreekt het u aan tijd om dit te realiseren? Of bent u heel handig in het zelf maken van de kastjes, maar ziet u het aanleggen van elektra totaal niet zitten? Misschien wilt u wel extra passagiers op een veilige manier meenemen. B&S is u graag van dienst!

Vindt u het spannend om in de beplating van de bus ramen en/of hefdaken aan te brengen? Dan verzorgen wij dit graag voor u! Een schuifraam, vast raam of een hefdak zodat u extra ruimte creëert in uw camper, wij draaien hier ons hand niet voor om. Of wilt u graag een aangenaam klimaat creëren met een standkachel? Misschien een airconditioning als u afreist naar warmere oorden? En heeft u gedacht aan voldoende ventilatie in de buscamper? Dit is niet alleen goed tegen roest- en schimmelvorming, maar ook zeer goed voor uw gezondheid!

Extra passagiers meenemen? Dan kan natuurlijk, maar hier stel de RDW echter wel eisen! B&S bouwt graag M1 goedgekeurde stoelen voor u in en verzorgt daarnaast de keuring bij de RDW. Wel zo makkelijk toch? Een comfortabele autostoel achter het stuur is een must als u vele kilometers gaat maken met uw buscamper.

Daarnaast kunnen wij u ondersteunen bij het aanleggen van water, elektra en gas of het monteren en aansluiten van zonnepanelen zodat u zelfvoorzienend bent voor uw elektriciteit. Ook bouwen we een keukentje naar uw wens, een bed-/bank op maat en kastruimte, monteren we luifels, fietsendragers, instaptredes.

Kortom… bespreek uw wensen met onze adviseurs!