bs-logo
NL
EN
Webshop

Camperbouwers

laat uw bus ombouwen tot buscamper

Altijd al een buscamper willen hebben, maar ontbreekt het u aan tijd om dit te realiseren? Of bent u heel handig in het zelf maken van de kastjes, maar ziet u het aanleggen van elektra totaal niet zitten? Misschien wilt u wel extra passagiers op een veilige manier meenemen. B&S is u graag van dienst!

Vindt u het spannend om in de beplating van de bus ramen en/of hefdaken aan te brengen? Dan verzorgen wij dit graag voor u! Een schuifraam, vast raam of een hefdak zodat u extra ruimte creëert in uw camper, wij draaien hier ons hand niet voor om. Of wilt u graag een aangenaam klimaat creëren met een standkachel? Misschien een airconditioning als u afreist naar warmere oorden? En heeft u gedacht aan voldoende ventilatie in de buscamper? Dit is niet alleen goed tegen roest- en schimmelvorming, maar ook zeer goed voor uw gezondheid!

Extra passagiers meenemen? Dan kan natuurlijk, maar hier stel de RDW echter wel eisen! B&S bouwt graag M1 goedgekeurde stoelen voor u in en verzorgt daarnaast de keuring bij de RDW. Wel zo makkelijk toch? Een comfortabele autostoel achter het stuur is een must als u vele kilometers gaat maken met uw buscamper.

Daarnaast kunnen wij u ondersteunen bij het aanleggen van water, elektra en gas of het monteren en aansluiten van zonnepanelen zodat u zelfvoorzienend bent voor uw elektriciteit. Ook bouwen we een keukentje naar uw wens, een bed-/bank op maat en kastruimte, monteren we luifels, fietsendragers, instaptredes.

Kortom… bespreek uw wensen met onze adviseurs!

Jeroen en Jeannette
‘De wereld ligt aan onze voeten’
Jeroen en Jeannette, Nijmegen
bekijk verhaal