bs-logo
NL
EN
Webshop

Ergotherapeuten

de schakel tussen cliënt en hulpmiddelenleverancier

In de praktijk ontvangt u dagelijks mensen met een beperking. Van ouders met een gehandicapt kindje, een volwassen persoon die een ongeluk gehad heeft tot een senior die getroffen is door een herseninfarct. Gedurende de behandeling komt u soms tot de conclusie dat er hulpmiddelen nodig zijn om het dagelijks leven te vergemakkelijken.

Wij zijn u graag van dienst als het om het aanpassen van een auto of de aanschaf van bijvoorbeeld een rolstoelbus gaat. Naast het geven van een advies omtrent de juiste auto-aanpassing vertellen we u graag hoe de juiste weg te bewandelen bij het aanvragen van vergoedingen. Tijdens een geheel vrijblijvend adviesgesprek kunt u met al uw vragen, wensen en eisen terecht.

Heeft u een cliënt die voor zijn/haar dochter een aangepaste buggy, wandelwagen, Gravity Chair of aangepaste autostoel nodig heeft? Kijk dan eens in het ruime assortiment wat wij kunnen aanbieden. Alle voorzieningen worden op locatie gepast. Of bij de familie thuis, op het revalidatiecentrum of op school/KDC, dit is voor het kind in de meeste gevallen het meest prettig. Naast het zoeken naar de juiste voorziening, zal onze adviseur u ook adviseren omtrent de vergoedingsmogelijkheden. Indien gewenst kan hij u hier enigszins in ondersteunen.

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen en/of geïnteresseerd in een geheel vrijblijvende demonstratie van hulpmiddelen? Neem contact met ons op!

Joyce
‘Dankzij B&S is er letterlijk een wereld voor ons opengegaan’
Joyce, Den Helder
bekijk verhaal