Hulpmiddelen voor mobiliteit
Wij hebben ruim 35 jaar ervaring in (maatwerk) oplossingen voor uw mobiliteit.
Autoaanpassingen

Autoaanpassingen

Camper

Camper

Occasions, Verhuur en Private Lease

Occasions, Verhuur en Private Lease

Rolstoellift

Rolstoellift

Aangepaste autostoel

Aangepaste autostoel

Scootmobiel

Scootmobiel

Loophulpmiddelen

Loophulpmiddelen

Rolstoelen

Rolstoelen

Meer oplossingen

Meer oplossingen

Private Lease

een aangepaste auto of rolstoelbus leasen bij B&S en SternLease


Particulier leasen is steeds meer op komst. Na de zakelijke rijder heeft ook de privé-rijder de voordelen van het lease ontdekt. Het kopen van een nieuwe auto is voor vele grote investering. En dan bent u er nog niet. Denk aan alle overige kosten die uw nieuwe auto met zich mee zal brengen; wegenbelasting, verzekeringen, onderhoud, eventuele reparaties en pechhulp.

Zonder dat u het in de gaten heeft bent u een fiks maandbedrag kwijt aan uw auto. Indien het noodzakelijk is om extra autoaanpassingen in de auto aan te brengen, dan komt deze investering plus het onderhoud van deze aanpassingen erbij. Specifiek voor deze doelgroep is er nu Support-Lease!
 
Support-Lease wordt aangeboden i.s.m. SternLease

Wat houdt Support-Lease in?

Support-Lease is een samenwerking van SternLease en B&S Wij bieden een privé-leaseovereenkomst voor aangepaste auto's en rolstoelbussen. Support-Lease is een vorm van full operational lease. U rijdt een auto voor een vast maandbedrag en betaalt alleen de verbruikte brandstof en bekeuringen. U heeft hierdoor vooraf een duidelijk overzicht van uw maandelijkse kosten.

De volgende kosten zijn standaard opgenomen in de leaseprijs:
 • Motorrijtuigenbelasting
 • Reparatie en regulier onderhoud
 • Banden
 • Premie voor verzekering van aansprakeiljkheid voor schade aan derden (Wettelijke Aansprakelijkheid of WAverzekering)
 • Premie voor Casco-verzekering voor dekking van eventuele schade aan het voertuig door aanrijding, diefstal en andere plotseling van buiten komende gebeurtenissen (cascoschade)
 • Premie ongevallen inzittenden verzekering
 • Premie rechtsbijstand verzekering
 • SternMobility 24/7 Pechhulp
 • Vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 72 uur
Wat betaalt u nog zelf:
 • Brandstof
 • Bekeuringen
Uiteraard is het mogelijk om het leasecontract naar uw wensen aan te laten passen. Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden!
Lease uw aangepaste auto/rolstoelbus

Zorgeloos autorijden met Support-Lease!

Met Support-Lease rijdt u dus een nieuwe aangepaste auto of rolstoelbus zonder uw spaargeld te gebruiken of relatief prijzige financiering bij een bank of kredietverstrekker te moeten afsluiten. Daarnaast heeft u de mogelijkheid, na afloop van de leasetermijn, de auto over te nemen. 

Met Support-Lease van SternLease en B&S heeft u dus een aantrekkelijk en voordelige mogelijkheid om uw eigen aangepaste auto of rolstoelbus te rijden.

Stern biedt met ruim 100 eigen dealervestigingen alle populaire automerken. Evenals Stern is ook B&S, met vestigingen in Hoorn en Amersfoort, geografisch goed vertegenwoordigd. Het aanpassen van de auto of bus, plus het onderhoud de aanpassingen, kan dus plaatsvinden bij u in de buurt.
 
Lease uw aangepaste auto/rolstoelbus

Wat als de aanpassingen gesubsidieerd worden...

Met Support-Lease kunnen dus ook de kosten voor de aanpassing van de auto of de bus in de maandelijkse leasetermijn opgenomen worden. Maar kan dit ook als mijn autoaanpassingen gesubsidieerd worden? Jazeker, dit kan ook prima samen gaan als de aanpassingen vergoed worden door bijvoorbeeld de afdeling WMO van uw gemeente of als er voor de ombouw subsidie verkregen wordt van fondsen.  

Er zijn diverse constructies mogelijk. Zo kan de vergoeding als aanbetaling in de berekening van het leasebedrag worden verwerkt om de maandelijkse kosten te drukken. Ook is het mogelijk dat het leasebedrag wordt gesplitst in een ‘auto én aanpassingsdeel’. Het ‘auto-deel’ wordt aan u berekend en het ‘aanpassingsdeel’ wordt berekend aan de desbetreffende gemeente. 

Deze constructie kan voor gemeenten zeer interessant zijn. Zij behoeven niet in één keer een groot bedrag uit te keren en kunnen de investering over de leasetermijn spreiden. 
Private Lease keurmerk

Aan welke bedragen moet ik denken?

Met onderstaande voorbeelden geven wij u beeld van de leasetarieven op basis van full operational lease met een looptijd van 7 jaar (84 maanden), gebaseerd op een kilometrage van 10.000 km per jaar.

Klik op onderstaande afbeeldingen om te zien welke aanpassingen bij de leaseprijs zijn inbegrepen.

Ford Transit Custom rolstoelbus

lease een Ford Transit Custom rolstoelbus

Ford Transit Custom rolstoelbus

lease een Ford Transit Custom rolstoelbus

Mercedes Citan rolstoelauto

lease een Mercedes Citan rolstoelauto

Fiat Qubo rolstoelauto

lease een Fiat Qubo rolstoelauto

Mitsibishi Space Star 1.0 CT

lease een Mitsibishi Space Star 1.0 CT

De genoemde leasetarieven zijn vanaf prijzen en zijn gebaseerd op een looptijd van 84 maanden en 10.000 km per jaar. Het maandbedrag is exclusief brandstofkosten. Fiscale wijzigingen voorbehouden. Getoonde modellen kunnen afwijken. Bij het afsluiten van het contract wordt er een borg bij u in rekening gebracht. Stern heeft de borg vastgesteld op € 500,- inclusief BTW. Klik hier voor de voorwaarden.

Afhankelijk van de situatie behoren leaseovereenkomsten met een afwijkende looptijd tot de mogelijkheden. Naast bovengenoemde voorbeelden zijn er dus veel meer mogelijkheden die we kunnen aanbieden via een heldere en transparante leaseconstructie.

Meer informatie en/of de mogelijkheden bespreken?

Wilt u meer informatie omtrent Support-Lease en/of wilt u de mogelijkheden voor u persoonlijk bespreken. Neem contact met ons op! U kunt ons bereiken op +31 (0)85 0717 600.