Kinderen met een beperking
B&S adviseert u graag op het gebied van het beste hulpmiddel voor uw kind.
Autostoel

Autostoel

Aangepaste buggy

Aangepaste buggy

Kinderbed

Kinderbed

Loophulpmiddelen

Loophulpmiddelen

Fixaties

Fixaties

Zitsysteem

Zitsysteem

PersoonsGebonden Budget (PGB)

PersoonsGebonden Budget (PGB)

Aangepaste buggy

opvouwbare wandelwagens voor kinderen met een beperking


B&S heeft een ruime keuze aan wandelwagens en buggy's waarbij gebruikersgemak, duurzaamheid en kostenreductie belangrijke aspecten zijn. Zo bieden wij wandelwagens die succesvol de crashtest hebben doorstaan, buggy's tot een gebruikersgewicht van maar liefst 75 kg en volledig aanpasbare buggy's

Wij zijn partner voor de Nederlandse markt van RMS, Thomashilfen en Patron. De Simba buggy is een eenvoudig opvouwbare en gecrashteste buggy. Deze kan dus d.m.v. spanbanden vastgezet worden in de rolstoelbus. De buggy's van Patron; PipperCorzino Basic, Corzino Classic, Corzino Xcountry en Corzo Xcountry zijn verkrijgbaar tot een lichaamsgewicht van maar liefst 75 kg. Ook de Corzo Xcountry is gecrashtest!

Indien er wat meer aanpassingen nodig zullen zijn om het kindje goed te kunnen laten zitten dan zijn de buggy's van Thomashilfen uitermate geschikt. Met name de tRideEASyS en de EASyS Modular laten zich prima aanpassen.

De wandelwagens hebben allen een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Dit maakt dat onze buggy's prima passen binnen de vergoedingsstructuur van de WMO. Het spreekt voor zich dat u bij het WMO loket van uw gemeente kunt informeren wat de mogelijkheden voor u zijn. U kunt ook gebruik maken van Persoongebonden Budget (PGB) om zelf een hulpmiddel te kopen.

Indien u op zoek bent naar een geschikte buggy en u wilt een geheel vrijblijvende passing. Neem contact met ons op en onze adviseur komt graag bij u thuis om u de buggy's te laten zien en de mogelijkheden te bespreken.