Hulpmiddelen voor mobiliteit
Wij hebben ruim 35 jaar ervaring in (maatwerk) oplossingen voor uw mobiliteit.
Autoaanpassingen

Autoaanpassingen

Camper

Camper

Occasions, Verhuur en Private Lease

Occasions, Verhuur en Private Lease

Rolstoellift

Rolstoellift

Aangepaste autostoel

Aangepaste autostoel

Scootmobiel

Scootmobiel

Loophulpmiddelen

Loophulpmiddelen

Rolstoelen

Rolstoelen

Meer oplossingen

Meer oplossingen

Aangepaste autostoel

laat uw autostoel aanpassen of kies een nieuwe stoel


Veel klanten die onze showroom bezoeken hebben problemen met zitten in de auto of vrachtauto. Door onze jarenlange ervaring durven wij te beweren dat wij vrijwel altijd een passende oplossing hebben om u weer prinsheerlijk op uw (vracht-)autostoel kunnen laten zitten.

Wij nodigen u graag uit voor een geheel vrijblijvende passing. Tijdens een passing letten wij op uw lichaamsbouw. Wij adviseren u omtrent de benodigde lengte van de zitting, de hoogte van de rugleuning en de breedte van de autostoel. Wij zullen nagaan of uw stoel aangepast kan worden of bieden u een nieuwe (vracht-)autostoel aan.

Wij zijn dealer van de beste namen, te weten Recaro, ASS, Scheel en ISRI. Het voordeel van deze autostoelen is dat deze veelal over te bouwen zijn in een andere auto. Zo neemt u het comfort mee als u een andere auto gaat rijden. Bij ons krijgt u altijd één jaar nastelgarantie, gezien een autostoel pas echt gaat bewijzen als u ermee gaat rijden!

In onze showrooms in Hoorn en Amersfoort kunt u diverse (vracht-)autostoelen zien en ervaren. Naast nieuwe autostoelen hebben wij ook een wisselende collectie tweedehands autostoelen. Ook het aanpassen van uw bestaande autostoel behoort natuurlijk tot de mogelijkheden. Maak geheel vrijblijvend een afspraak zodat u zeker weet dat wij rustig de tijd hebben om u juist te kunnen adviseren.