Hulpmiddelen in huis
Ook voor hulpmiddelen in huis bent u bij B&S aan het juiste adres.
Aangepaste stoel

Aangepaste stoel

Aangepaste bureaustoel

Aangepaste bureaustoel

Drempelhulpen

Drempelhulpen

Rolstoel

Rolstoel

Douche, bad en toilet

Douche, bad en toilet

Fit en gezond

Fit en gezond

Op maat gemaakt

een bureaustoel geheel volgens uw eisen/wensen gemaakt

De Ergofit aangepaste bureaustoel is een zeer comfortabele bureaustoel voor mensen met rug-, gewrichts- of spierproblemen die op een 'gewone' bureaustoel moeizaam of niet kunnen zitten. 
 
Ergofit bureaustoel

Ergofit aangepaste bureaustoel

De Ergofit is afgeleid van de CJG Solution, waarmee wij al jaren zitproblemen in de thuissituatie oplossen. Deze aangepaste bureaustoel heeft eigenschappen als korte armleuningen, een hoog/laag kolom zonder draaivergrendeling, een rugleuning zonder hoofdsteun en nekrol, korte bedieningshendels en een metaalkleurige 5-poot is dit een ideale stoel voor gebruik achter een bureau. 

Standaard is de Ergofit voorzien van

  • zithoogte verstelbaar met een gasveer
  • rugleuningverstelling met een gasveer
  • mechanisch kantelbaar van 0 tot 12°
  • zitting aan voorzijde verstelbaar om druk in de knieholten te voorkomen
  • zitdiepte, -breedte en armleuninghoogte verstelbaar
Naast deze standaard verstelmogelijkheden is het mogelijk om de zithoogte, de rugleuningverstelling en de kantelverstelling elektrisch uit te voeren. 

Aangepaste bureaustoel proberen?

Dat kan natuurlijk! Tijdens een geheel vrijblijvende passing nemen wij onze pascollectie mee. Wij zullen samen met u de eisen en wensen bespreken. Wij kunnen u vervolgens een goed advies en/of offerte aanbieden. Neem contact op en maak een afspraak met onze adviseur.

Uitlopend product

Gezien de terugnemende vraag naar de Ergofit bureaustoel plus het feit dat dergelijke bureaustoelen tegenwoordig nauwelijks voor vergoeding in aanmerking komen zijn wij helaas genoodzaakt om de productie te stoppen. Alvorens u een passing met ons afspreekt zullen wij met u doornemen of uw wensen nog te realiseren zijn.