Hulpmiddelen in huis
Ook voor hulpmiddelen in huis bent u bij B&S aan het juiste adres.
Aangepaste stoel

Aangepaste stoel

Aangepaste bureaustoel

Aangepaste bureaustoel

Drempelhulpen

Drempelhulpen

Rolstoel

Rolstoel

Douche, bad en toilet

Douche, bad en toilet

Fit en gezond

Fit en gezond

24 uurs stoel

zorg voor optimale steun bij langdurig gebruik


Speciaal voor medewerkers in bijvoorbeeld meld- en controlekamers levert B&S de 24 uurs (bureau)stoel. Een stoel die op een groot aantal punten kan worden versteld, zodat er sprake is van optimale steun bij langdurig gebruik.

Met trots vertellen wij u graag dat wij onder andere bureaustoelen hebben mogen leveren aan gerenommeerde firma's als Nuon, Tata Steel en Loder Croklaan. Een goede zit zorgt onder andere voor minder rug-, nek en schouderklachten en uiteindelijk tot minder verzuim. Heeft u en/of hebben uw medewerkers wel de juiste zithouding? Neem contact op met ons en wij geven u geheel vrijblijvend het juiste advies!
 
Recaro 24 uurs stoel

24 uurs stoel

Bewakingsdiensten, verkeerscontrollers, procesoperators, datatypisten. Beroepen, die een hoge graad van concentratie combineren met langdurig zitten. Speciaal voor die beroepsgroepen levert B&S de 24 uurs (bureau)stoelen. Een stoel die op een groot aantal punten kan worden versteld, zodat er sprake is van optimale steun.
 
Iron Horse

Volledig instelbaar

Een goede stoel ondersteunt het lichaam zo gelijkmatig mogelijk. Hoe groter het raakvlak tussen stoel en lichaam, hoe minder druk op een bepaalde plaats. Daarom is bijna alles aan de 24 uurs (bureau)stoel instelbaar: 
  • zithoogte
  • lengte van zitvlak
  • vorm en plaats van lendesteun
  • rugleuning
  • hoogte armsteunen
  • verrijdbaar onderstel 
De stoelen zijn voorzien van een gasgeveerd en verrijdbaar onderstel en bieden optimale ondersteuning en zitcomfort. Indien u snel last heeft van rug-, nek- of schouderklachten zult u merken dat, als de 24 uur (bureau)stoel goed op het lichaam is afgesteld, u langer en toch comfortabel kunt zitten.
Iron Horse

Iron Horse

Iron Horse is de naam van een serie extra sterke 24 uurs stoelen. Echte werkstoelen voor continue gebruik door verschillende personen in bijvoorbeeld meld- en controlekamers. De Iron Horse stoelen zijn voorzien van een onderstel dat geschikt is voor een gebruikersgewicht tot 180 kg. De stoelen zijn meervoudig instelbaar, zodat verschillende gebruikers gebruik kunnen maken van dezelfde stoel. De Iron Horse is leverbaar in diverse uitvoeringen, afgewerkt in verschillende variaties stoffen of lederen bekleding.

Om de uitzonderlijke kwaliteit te benadrukken geeft de fabrikant maar liefst 10 jaar garantie op het onderstel. Maak kennis met de range Iron Horse stoelen welke wij u kunnen aanbieden:

2000

Iron Horse 2000

3000

Iron Horse 3000

3000 met zitvlakverlenger

Iron Horse 3000 met zitvlakverlenger
Recaro

Recaro

Het gebruik van een 24 uurs stoel is vele malen intensiever dan een normale bureaustoel. Recaro is erin geslaagd om ook voor deze doelgroep een stoel samen te stellen. Het onderstel is aangepast en Recaro heeft een speciale versie van de Recaro Specialist voor deze doelgroep ontwikkeld.

Deze combinatie voldoet aan NEN 1335 en de NPR 1813 en is daarnaast gekeurd door de LGA volgens de British Standard 5459 op specifiek 24/7 gebruik. De Guard K en de Guard L hebben de test glansrijk doorstaan! Maak kennis met deze ijzersterke 24 uur stoelen:

Guard K

Recaro Guard K

Guard L

Recaro Guard L

Office Expert

Recaro Office Expert

Office Specialist

Recaro Office Specialist
ISRI

ISRI

ISRI is wereldwijde marktleider in ontwikkeling en productie van innovatieve zitsystemen. Veelal voor toepassing in autostoelen. Afgeleid van deze tak zijn de 24 uurs stoelen. Echte werkstoelen voor continue gebruik door verschillende personen in bijvoorbeeld meld- en controlekamers.

1000/517

ISRI 1000/517