Hulpmiddelen voor mobiliteit
Wij hebben ruim 35 jaar ervaring in (maatwerk) oplossingen voor uw mobiliteit.
Autoaanpassingen

Autoaanpassingen

Camper

Camper

Occasions, Verhuur en Private Lease

Occasions, Verhuur en Private Lease

Rolstoellift

Rolstoellift

Aangepaste autostoel

Aangepaste autostoel

Scootmobiel

Scootmobiel

Loophulpmiddelen

Loophulpmiddelen

Rolstoelen

Rolstoelen

Meer oplossingen

Meer oplossingen

Taxiombouw & groepsvervoer

aanpassen van bussen voor groepsvervoer volgens M1 eisen

Voor het vervoer van zowel valide personen als rolstoelgebruikers (groepsvervoer, taxibus) is een rolstoelbus vaak de meest praktische oplossing. De ruime afmetingen in de bus maken het mogelijk deze volgens uw wensen in te richten. Voor het aanpassen van bussen voor bijvoorbeeld groepsvervoer zijn over het algemeen strenge M1 eisen van toepassing. Door onze kennis van zaken op het gebied van wet- en regelgeving, keuringen en de toe te passen materialen, zijn wij uitstekend in staat een bus naar wens voor u om te bouwen.
 

taxi-ombouw RolliBox

RolliBox voor rolstoelvervoer

De Schnierle RolliBox is een gebruiksvriendelijk systeem voor rolstoelvervoer. Het biedt een uitstekend zitcomfort en optimale veiligheid voor zowel de (rolstoel)passagiers als de chauffeur. RolliBox is een zeer flexibel systeem. De draaibare en wegklapbare onderdelen en verschuifbare zitposities zorgen ervoor dat de chauffeur snel en eenvoudig kan inspelen op specifieke vervoersvragen. 

RolliBox is een zeer eenvoudig concept:
  1. RolliBox cassettes
    De cassettes zijn voorzien van uitdraaibare/uitschuifbare borden waarde mechanische retractors van een 4-punts Quick-Secure vergrendelingssysteem. Ook de borden zijn schuifbaar over een geïntegreerde montagerail. Het mechanische systeem van de gordels zorgt ervoor dat een snelle ontgrendeling in noodsituaties gewaarbord is.
  2. RolliBox stoelen
    De passagiersstoelen zijn breed en zitten niet strak tegen de wand gemonteerd, dit zorgt voor extra zitcomfort. De RolliBox stoel bestaat uit een zitting, rugleuning en draaibare hoofdsteun op de gordelzuil. De stoelen zijn wegklapbaar tegen de zijwand tot onder de raamlijst, het zicht door de zijramen blijft zo altijd geaarborgd.
  3. RolliBox draaibare gordelzuilen
    De gordelzuilen zijn voorzien van een instelbare 3-punts veiligheidsgordel en separate draaibare hoofdsteun. Deze zuil maakt de stoel compleet en kan worden gebruikt als extra rug-/hoofdsteun voor rolstoelpassagiers. De gordelzuil kan zo weggedraaid worden dat de rolstoelpassagier altijd vrij zicht heeft. 
De Schnierle RolliBox is getest volgens alle van toepassing zijnde EU normen, waaronder ISO 10542, ECE-R 14 (76-115-EU) en Code VVR, RDW. 

Klik hier voor een video over de automatische instaptrede en RolliBox stoelen.
1. RolliBox cassettes RolliBox cassettes
1. Rollibox cassettes RolliBox cassettes
2. RolliBox stoelen RolliBox stoelen
2. RolliBox stoelen RolliBox stoelen
3. Draaibare gordelzuil Draaibare gordelzuil
3. Hoofdsteun aan gordelzuil Hoofdsteun aan gordelzuil
rolstoellift in taxi

Rolstoellift

Bent u op zoek naar een rolstoellift zodat u eenvoudig een rolstoelpassagier in uw taxibus kunt rijden? B&S is ruim 35 jaar leverancier van deze liften. Ons uitgebreide programma bestaat uit rolstoelliften van de merken Ricon en Autolift. Laat u door ons adviseren voor de juiste rolstoellift voor uw taxibus.

Klik hier en u ziet ons overzicht rolstoelliften.