Hulpmiddelen voor mobiliteit
Wij hebben ruim 35 jaar ervaring in (maatwerk) oplossingen voor uw mobiliteit.
Autoaanpassingen

Autoaanpassingen

Camper

Camper

Occasions, Verhuur en Private Lease

Occasions, Verhuur en Private Lease

Rolstoellift

Rolstoellift

Aangepaste autostoel

Aangepaste autostoel

Scootmobiel

Scootmobiel

Loophulpmiddelen

Loophulpmiddelen

Rolstoelen

Rolstoelen

Meer oplossingen

Meer oplossingen

Scootmobiel

schootskleed, voetenzak, tas en meer voor uw scootmobiel


Heeft u een scootmobiel en bent u op zoek naar handige accessoires? Dan bent u bij B&S aan het juiste adres! Uw scootmobiel kan voorzien worden van allerlei aanpassingen en extra's om het gebruiksgemak te vergroten. Check onze webshop voor een overzicht van de accessoires!

B&S ontwikkelt en fabriceert diverse accessoires voor scootmobielen. Denk hierbij aan windschermen, een houder t.b.v. een Comfort beensteun aan de scootmobiel, een voetpedaalbediening, diverse voet- en beenopvangen, (elektrische) rollatorhouders en hondenhaken. Indien u uw scootmobiel in bruikleen heeft van de gemeente dan zijn er mogelijkheden om bovenstaande aanpassingen vergoed te krijgen. Informeer naar de mogelijkheden bij uw dealer en/of gemeente of u hiervoor in aanmerking komt. Het spreekt voor zich dat de gemeente zelf beslist of ze over gaat tot vergoeding. 

Maar ook voor gepaste regenkleding bent u bij ons aan het juiste adres. In onze webshop bieden wij diverse schootskleden en voetenzakken. Zo zit u er weer warmpjes bij als u erop uit trekt. Daarnaast verkopen wij diverse tasjes om uw boodschappen mee te nemen.

Wilt u uw scootmobiel meenemen in uw bus? Denk dan eens aan een set oprijgoten. Bent u in bezit van een personenauto en wilt u uw scootmobiel meenemen. Dan kan een kofferbaklift uitkomst bieden. Deze liften hebben wij in maar liefst 10 klassen waaronder een aantal XL-versies. De kofferbaklift tilt uw scootmobiel of rolstoel met gemak in uw auto.

Helaas kunt u bij B&S niet terecht voor een nieuwe of gebruikte scootmobiel.