Hulpmiddelen voor mobiliteit
Wij hebben ruim 35 jaar ervaring in (maatwerk) oplossingen voor uw mobiliteit.
Autoaanpassingen

Autoaanpassingen

Camper

Camper

Occasions, Verhuur en Private Lease

Occasions, Verhuur en Private Lease

Rolstoellift

Rolstoellift

Aangepaste autostoel

Aangepaste autostoel

Scootmobiel

Scootmobiel

Loophulpmiddelen

Loophulpmiddelen

Rolstoelen

Rolstoelen

Meer oplossingen

Meer oplossingen

Rolstoelen

lichtgewicht rolstoelen, opvouwbaar en XL vindt u in de webshop


B&S heeft in haar programma diverse rolstoelen opgenomen. Wij hebben een compleet en prijstechnisch zeer interessant assortiment. Vanaf € 169,00 kunnen wij u al een fraaie rolstoel leveren. Bent u op zoek naar een degelijke, lichtgewicht en/of opvouwbare rolstoel voor een zacht prijsje? Neem een kijkje in onze webshop!

Diverse opvouwbare rolstoelen kunnen wij u aanbieden. Veelal zijn de achterwielen afneembaar, wat het meenemen in de auto kan vergemakkelijken. Ook voor een lichtgewicht rolstoel bent u bij ons aan het juiste adres. Vanaf 8,5 kg kunnen wij u een (transsport-)rolstoel leveren, zeer klein opvouwbaar en gemakkelijk mee te nemen. Wilt u een iets 'grotere' rolstoel met meer comfort en toch licht van gewicht, ook deze vindt u in onze webshop! 

Op zoek naar een degelijke, stevige rolstoel die een lichaamsgewicht tot 170 kg kan dragen? Dan heeft u de keuze uit een drietal fraaie XL-modellen.

Indien u tijdelijk een rolstoel nodig heeft, kunt u ook denken aan het huren van een rolstoel. U kunt bij ons voor minimaal 2 dagen een rolstoel huren. U leest het, wij kunnen u diverse rolstoelen leveren. Staat de rolstoel waar u naar op zoek bent er niet tussen en/of heeft u speciale wensen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en wij zijn u graag van dienst.