Hulpmiddelen voor mobiliteit
Wij hebben ruim 35 jaar ervaring in (maatwerk) oplossingen voor uw mobiliteit.
Autoaanpassingen

Autoaanpassingen

Camper

Camper

Occasions, Verhuur en Private Lease

Occasions, Verhuur en Private Lease

Rolstoellift

Rolstoellift

Aangepaste autostoel

Aangepaste autostoel

Scootmobiel

Scootmobiel

Loophulpmiddelen

Loophulpmiddelen

Rolstoelen

Rolstoelen

Meer oplossingen

Meer oplossingen

Rollators

Move-X, Topro Troja, Topro Olympos, RL Smart en meer


In onze webwinkel bieden wij diverse rollators aan. Graag geven wij u een overzicht van de modellen welke u bij ons kunt verkrijgen.
 
Topro Troja rollator

Topro Troja Classic

De Topro Troja Classic rollator is een design lichtgewicht rollator met unieke eigenschappen. De Troja rollator wordt standaard met een handvatgeheugen, een polyester boodschappennetje en een comfortabele ventilerende zitting geleverd. Met één eenvoudige handbeweging wordt de rollator in de breedterichting samengevouwen.

Klik hier en bestel direct!
Topro Olympos rollator

Topro Olympos

De Olympos is een uitermate geschikte rollator voor buitengebruik. Met grote voorwielen en comfort rubber banden biedt het een zeer comfortabel rijgedrag bij het lopen over straat. Door het brede frame voelt het zeer stabiel en vertrouwd aan en het grote boodschappennet biedt ruimte voor 10 kg bagage.

Klik hier en bestel direct!
Topro Troja 2G rollator

Topro Troja 2G Standaard

De nieuwe generatie rollators voor zowel binnen- als buitengebruik! De Troja 2G rollator heeft ergonomische handvatten met een bel welke de mogelijkheid bieden de rollator op verschillende manieren vast te houden. De Soft wielen zijn ideaal voor gebruik buiten op oneffen terrein en voorzien van een Quick Release systeem. Hierdoor zijn deze te verwijderen zijn in slechts een paar seconden. De rollator is rondom voorzien van reflectoren zodat alle kanten goed zichtbaar zijn in het donker. Wordt geleverd inclusief fraaie, afneembare boodschappentas met draagvermogen van 10 kg en gratis rugsteun.

Klik hier en bestel direct
Topro Troja 2G Limited Edition

Topro Troja 2G Limited Edition

De nieuwe generatie rollators voor zowel binnen- als buitengebruik! Deze Limited Editions zijn voorzien van fraaie framekleuren met bijpassende tassen; Wit barroque, Pink roze en Wijnrood Tartan.

Nu standaard met gratis rugsteun!

Klik hier en bestel direct
RL Smart rollator

RL Smart rollator

Deze lichtgewicht rollator is vervaardigd uit aluminium en weegt slechts 6,7 kg! Is standaard voorzien van een zachte zitmat met rugsteun voor een comfortabel en veilig rustmoment. De handvatten zijn in hoogte instelbaar en voorzien van knijpremmen, waarbij de remkabels grotendeels in het frame zijn weggewerkt.

Klik hier en bestel direct!
Rollator B

Rollator B

Het grote pluspunt van Rollator B is de gestoffeerde zitting. Een kleine pauze tijdens langere afstanden, of bij het winkelen zal comfortabel zijn.
De ergonomisch gevormde handvatten zijn in hoogte instelbaar en voorzien van knijpremmen. Voorzien van PU-banden en uiteraard eenvoudig opvouwbaar zodat deze gemakkelijk meegenomen kan worden in bijvoorbeeld de auto.

Klik hier en bestel direct!