Hulpmiddelen voor mobiliteit
Wij hebben ruim 35 jaar ervaring in (maatwerk) oplossingen voor uw mobiliteit.
Autoaanpassingen

Autoaanpassingen

Camper

Camper

Occasions, Verhuur en Private Lease

Occasions, Verhuur en Private Lease

Rolstoellift

Rolstoellift

Aangepaste autostoel

Aangepaste autostoel

Scootmobiel

Scootmobiel

Loophulpmiddelen

Loophulpmiddelen

Rolstoelen

Rolstoelen

Meer oplossingen

Meer oplossingen

Occasions, Verhuur en Private Lease

met een rolstoelauto of rolstoelbus zijn wij u graag van dienst


Niet alleen voor een aanpassing, maar ook voor een complete rolstoelauto of rolstoelbus bent u bij B&S aan het juiste adres. Wij verhuren rolstoelauto's en -bussen en hebben een fraaie keuze aan occasions. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid een auto/bus aan te schaffen op basis van Private Lease.
 
Bent u op zoek naar een fraai occasions welke ook nog eens aangepast is zodat u ermee op pad kan? Dan bent u bij B&S aan het juiste adres. Wij hebben een ruime keuze aan aangepaste auto's, rolstoelauto's en rolstoelbussen. Zowel meerij als zelfrij situaties. Het spreekt voor zich dat wij, indien noodzakelijk, de juiste aanpassingen in een occasion kunnen maken zodat de auto geheel naar uw wens is.

Naast occasions is het ook mogelijk om een aangepaste auto, rolstoelbus of rolstoelauto te huren bij B&S. De auto's zijn af te halen op één van onze vestigingen of worden tegen geringe vergoeding bij u thuis gebracht en opgehaald. Zo kunt u bijvoorbeeld heerlijk een weekend weg!

En wat dacht u van het leasen van uw rolstoelbus of aangepaste auto? Ook dit behoort tot de mogelijkheden. Er zijn diverse mogelijkheden om uw eigen auto/bus te financieren. B&S biedt samen met SternLease privé-leaseovereenkomsten aan! Het spreekt voor zich dat wij graag met u de mogelijkheden bespreken. Wij nodigen u daarom van harte uit om een geheel vrijblijvende afspraak te maken!