bs-logo
NL
EN
Webshop

Geen drempel te hoog met de juiste drempelhulp!

Misschien ken je het wel: je man loopt tegenwoordig met een rollator en kan de drempel bij de voordeur niet meer nemen. Of je hebt een schuurtje waar je je fiets in wilt zetten, maar de deurpost is erg hoog. Je moeder is verhuisd, voor het huis ligt een stoep die zij niet veilig kan nemen met haar rolstoel. Je kunt blijven stuntelen bij die te hoge drempel, of je maakt het jezelf gemakkelijk en kiest voor een drempelhulp!

Eenvoudig te plaatsen rubberen drempelhulp

Een rubberen drempelhulp heeft veel voordelen! Zo is deze drempelhulp geluidsarm, dus ook ideaal bij gebruik in een appartementencomplex. Een rubberen drempelhulp hoef je alleen maar op de plaats neer te leggen zonder dat ze afgesteld of opgebouwd moeten worden. Soms zal er een hoekje verwijderd moeten worden zodat de drempel past, maar dit is geen probleem. Op een gladde ondergrond zou je ervoor kunnen kiezen om de drempel te voorzien van lijmlaag.

Altijd de juiste drempelhulp

Wij hebben drempelhulpen in grijs en zwart en in verschillende breedte en hoogte maten (tot maar liefst 12,5 cm!). Ze kunnen recht uitgevoerd zijn of je kiest voor een luxe schuine variant. Een drempelhulp met schuine oprijvlakken kan handig zijn als je veel vanaf de zijkant een drempel benaderd. De meeste drempelhulpen kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden.

De voordelen van een drempelhulp op een rijtje:

  • Rubberen drempelhulp is geluidsarm;
  • Zeer eenvoudig te plaatsen en Indien gewenst aan te passen;
  • Ook verkrijgbaar met lijmlaag;
  • Hoogte tot 12,5 cm en diverse breedte maten;
  • Recht en schuin uitgevoerd;
  • Voor gebruik binnen en buiten.

Ongelijke ondergrond en een drempelhulp nodig?

Geen probleem! Deze aluminium drempelhulp biedt uitkomst. Heb je een hoogteverschil tussen de rechter- en linkerkant van de drempel omdat de bestrating horizontaal afloopt? Dit probleem wordt eenvoudig opgelost doordat deze drempelhulp afzonderlijk ingesteld kan worden. Je hebt de keuze uit twee breedtematen en drie uitvoeringen zodat je tot 10 cm drempel kunt overbruggen. Je kiest een aluminium drempelhulp:

  • Bij een ongelijke ondergrond;
  • Als links en rechts afzonderlijk instelbaar moet zijn;
  • Of als je drempelhoogte tot 10 cm moet overbruggen.

Ik ga op vakantie en neem mee…

… een meeneem drempelhulp natuurlijk! Waarschijnlijk niet het eerste waar je aan denkt, maar bedenk eens hoe handig dit kan zijn? Je wilt graag eten in dat restaurant aan de boulevard, maar die heeft een te hoge drempel. Of dolgraag een bezoek brengen aan dat museum waar je de drempel helaas niet kunt nemen. Of nog vervelender: je hotelkamer heeft een drempeltje waar je een aantal keer per dag overheen moet. Zorg dat je je eigen meeneem drempelhulp bij je hebt en alle drempels tot 5 cm kun jij met gemak overbruggen!

Drempelhulp kopen?

Je leest het; de keuze is reuze! Bezoek op je gemak onze webshop en vind de juiste drempelhulp. Komt je er niet uit? Neem contact met ons op en wij zullen je helpen de goede keuze te maken.

Terug naar overzicht