Rijschool
Als uw situatie meer vraagt dan een gewone rijschool kan bieden, dan is B&S u graag van dienst!

Faalangst examen

verkeers- en angstraining, BE rijbewijs en bioptische telescoop

Het CBR is sinds begin 2009 gestart met een landelijke proef naar faalangst examens. Deze praktijk examens zijn speciaal bedoeld voor kandidaten die niet de noodzakelijk rust kunnen vinden om een rijexamen met succes af te ronden. 
 

Faalangst examen

Het faalangst praktijkexamen wordt afgenomen door een examinator die getraind is om mensen met faalangst te begeleiden. Het spreekt voor zich dat het raadzaam is om ook de rijlessen te volgen bij een rijschool die gespecialiseerd is in rijden met faalangst, bijvoorbeeld bij B&S.
 
faalangst examen CBR

Hoe ziet het faalangst examen eruit?

Het examen duurt langer dan een 'normaal' praktijkexamen, namelijk 90 minuten. De examinator zal met een intakegesprek beginnen en u op uw gemak stellen. Het gevolg van uw faalangst wordt besproken zodat de examinator hier in het verdere verloop van het praktijkexamen rekening mee kan houden. Tijdens het praktijkexamen kunt u een time-out aanvragen wanneer u dit nodig vindt. Ook de examinator kan een time-out geven als hij denkt dat u dit nodig hebt.

Het faalangst examen is niet gemakkelijker dan het regulier praktijkexamen. U moet immers gewoon voldoen aan alle rijvaardigheidseisen om op een verantwoorde manier aan het verkeer te kunnen deelnemen!

Ik heb toch geen last van faalangst?

Doe een korte test om te beoordelen of u last van faalangst heeft bij het praktijkexamen.
Wilt u meer informatie en/of een afspraak maken?

Neem zelf direct contact met ons op of laat uw nummer achter en wij bellen u terug!

Wilt u terug gebeld worden?

Wij bellen u (op werkdagen van maandag t/m vrijdag) graag terug.

Uw aanvraag wordt verwerkt!

Download productinformatie