Kinderen met een beperking
B&S adviseert u graag op het gebied van het beste hulpmiddel voor uw kind.
Autostoel

Autostoel

Aangepaste buggy

Aangepaste buggy

Kinderbed

Kinderbed

Loophulpmiddelen

Loophulpmiddelen

Fixaties

Fixaties

Zitsysteem

Zitsysteem

PersoonsGebonden Budget (PGB)

PersoonsGebonden Budget (PGB)

Strider

fraaie loopfietsen voor kinderen en volwassenen


B&S is continue op zoek naar nieuwe producten. Zo hebben wij aan ons assortiment loopfietsen toegevoegd. Deze loopfietsen zijn voor zowel kinderen als volwassenen! 
 
loopfiets 12

Voor klein en groot

In eerste instantie denkt men dan aan loopfietsjes voor kinderen, maar ook volwassenen die moeite hebben met lopen of fietsen of behoefte hebben aan een zorghulpmiddel. De Strider loopfietsen zijn namelijk ook in 16" en 20" uitvoering, dit is uniek voor Nederland! 

Loopfietsen zijn uitermate geschikt voor het ontwikkelen en ondersteunen de motorische vaardigheden voor het lopen en leren fietsen. De fietsen zijn leverbaar in 12", 16" en 20" uitvoering en kunnen worden geleverd in 7 kleuren. De loopfietsen zijn stoer uitgevoerd door het BMX stuur en BMX zadel (vanaf 16" uitvoering).
vergoeding loopfiets

Vergoedingsmogelijkheid

Het is mogelijk om een Strider loopfiets vergoed te krijgen via de verzekeringsmaatschappij. Of de verzekeringsmaatschappij tot vergoeding over gaat, dat wordt uiteraard door hen zelf (veelal individueel) bepaald. Indien u een offerte wenst die u met uw aanvraag mee kunt sturen, dan vernemen wij graag van u!

Eenvoudig te bestellen

De Strider loopfietsen zijn eenvoudig te bestellen via onze webshop. Klik op onderstaande afbeeldingen en u wordt direct doorgelinkt naar de webshop waar alle informatie omtrent het model vermeld staat.