Kinderen met een beperking
B&S adviseert u graag op het gebied van het beste hulpmiddel voor uw kind.
Autostoel

Autostoel

Aangepaste buggy

Aangepaste buggy

Kinderbed

Kinderbed

Loophulpmiddelen

Loophulpmiddelen

Fixaties

Fixaties

Zitsysteem

Zitsysteem

PersoonsGebonden Budget (PGB)

PersoonsGebonden Budget (PGB)

Loophulpmiddelen

loopfietsen voor klein en groot in de webshop


Dat lopen niet voor iedereen vanzelfsprekend is, is voor ons uiteraard geen 'nieuws'. Wij zijn continue op zoek naar producten die aansluiten bij onze doelgroep. Zo hebben wij Strider loopfietsen voor kinderen en volwassenen toegevoegd aan ons assortiment.

Bij loopfiets denkt men vaak direct aan kleine kindjes, maar ook volwassenen die moeite hebben met lopen of fietsen of behoefte hebben aan een zorghulpmiddel. De Strider loopfietsen zijn namelijk ook in 16" en 20" uitvoering, dit is uniek voor Nederland! 

Loopfietsen zijn uitermate geschikt voor het ontwikkelen en ondersteunen van de motorische vaardigheden voor het lopen en leren fietsen. De fietsen zijn leverbaar in 12", 16" en 20" uitvoering en kunnen worden geleverd in 7 kleuren. De loopfietsen zijn stoer uitgevoerd door het BMX stuur en BMX zadel (vanaf 16" uitvoering). De Strider loopfiets kan in aanmerking komen voor vergoeding door de verzekering. Voor uw gemak kunt u de loopfietsen bestellen in onze webshop, indien gewenst geassembleerd en wel!

Naast de loopfiets hebben we voor de kleinste onder ons ook de tGo loophulp. De tGo loophulp stelt het kind in het middelpunt, zowel functioneel als optisch. Indien u de tGo geheel vrijblijvend een keertje wil proberen, neem dan contact met ons op. Wij komen graag naar u toe voor een geheel vrijblijvende passing.