Kinderen met een beperking
B&S adviseert u graag op het gebied van het beste hulpmiddel voor uw kind.
Autostoel

Autostoel

Aangepaste buggy

Aangepaste buggy

Kinderbed

Kinderbed

Loophulpmiddelen

Loophulpmiddelen

Fixaties

Fixaties

Zitsysteem

Zitsysteem

PersoonsGebonden Budget (PGB)

PersoonsGebonden Budget (PGB)

Pippin reisbed

groot reisbed, ideaal voor epileptische kinderen


Het blijkt dat er veel gezinnen zijn die kampen met problemen als hun gehandicapte zoon/dochter mee op vakantie of uit logeren gaat. De bedden op het vakantieoord/logeeradres zijn vaak ongeschikt om deze kinderen veilig en comfortabel te laten slapen.

B&S heeft al jaren in haar leveringsprogramma het B&S Opvouwbare kinderbed. Naast dit kinderbed bieden wij tegenwoordig ook het Pippin reisbed aan.
 
Pippin reisbed

Hoe 'werkt' het Pippin reisbed?

Het Pippin reisbed is een zeer handzaam en eenvoudig reisbed. Het bestaat uit een aantal losse 'zijschotten' welke gefabriceerd zijn uit schuim. Deze 'zijschotten' kunnen eenvoudig om een eenpersoons matras geplaatst worden met klittenbandsluiting. De 'zijschotten' kunnen opgeborgen en meegenomen worden in de reistassen welke standaard meegeleverd worden.
 
Pippin bed gedemonteerd

Compleet op maat gemaakt

Een Pippin bed wordt altijd individueel gemaakt. Zowel de gewenst maatvoering (lengte, breedte en hoogte) als de bekleding kunt u zelf bepalen. Het is daarnaast optioneel mogelijk om een comfortabel op maat gemaakt matras erbij te bestellen.
 
kinderbed

Ademend, waterafstotend en anti-microbiëel

Pippin bedden worden vervaardigd uit ademende, waterafstotende en anti-microbieel materiaal. Het oppervlakte van de 'zijschotten' is waterdicht, maar ademend. Dit geeft een heerlijk zacht gevoel. de micro-poriën die de lucht te laten stromen zorgen voor maximaal comfort.

De stof heeft een anti-schimmel en anti-bacteriële behandeling ondergaan. Deze behandeling is permanent en kan niet worden uitgewassen.

Voor de grote diversiteit aan bekledingsmogelijkheden verwijzen wij u graag door naar de site van onze leverancier, Kinderkey Healthcare Int.