Kinderen met een beperking
B&S adviseert u graag op het gebied van het beste hulpmiddel voor uw kind.
Autostoel

Autostoel

Aangepaste buggy

Aangepaste buggy

Kinderbed

Kinderbed

Loophulpmiddelen

Loophulpmiddelen

Fixaties

Fixaties

Zitsysteem

Zitsysteem

PersoonsGebonden Budget (PGB)

PersoonsGebonden Budget (PGB)

Opvouwbaar kinderbed

groot campingbed voor logeren en/of vakantie


Het blijkt dat er veel gezinnen zijn die kampen met problemen als hun gehandicapte zoon/dochter mee op vakantie of uit logeren gaat. De bedden op het vakantieoord/logeeradres zijn vaak ongeschikt om deze kinderen veilig en comfortabel te laten slapen.
 
rits eenvoudig de opening dicht

Hoe 'werkt' het opvouwbare kinderbed?

Het bed is eenvoudig op te vouwen met het op maat gemaakt dubbel schaarframe, voorzien van blauwe epoxy coating en kunststof vloerdoppen. Deze vloerdoppen staan nagenoeg op de grond, dat maakt het bed zo stabiel mogelijk. De semi-transparante, blauwe stoffen bespanning is voorzien van één uitritsbare zijwand waardoor uw kind eenvoudig uit het bed kan kruipen. De ritssluiting begint/eindigt standaard onder het bed, aan de buitenzijde. Zo kan het kindje dus zelf niet bij de sluiting.

Het standaard bed is uitgeklapt 190x100x100 cm (LxBxH). Ingeklapt is het bed 30x100x110 cm (LxBxH). Het gewicht van het bed is zo'n 25 kg.
optioneel matras met incontinentie- en velourshoes

Optioneel matras

Het bed is verkrijgbaar met comfortabel matras welke is voorzien van een incontinentiehoes plus een afneembare velours hoes. Wij bieden matrassen van 6 en 12 cm dik.
nylon opberghoes

Optionele nylon opberghoes

Om het bed stofvrij op te bergen als het niet gebruikt wordt kunt u een nylon opberghoes meebestellen. Deze hoes trekt u om het bed heen als het bed opgevouwen is.
raam

Optioneel raam

Kijkt uw kind graag televisie vanuit zijn/haar bed, dan is het mogelijk in de bespanning van het bed een transparant venster aan te brengen. Dit raam wordt altijd aan de korte zijde van het bed aangebracht, tegenover de standaard opening.
verlaagd kinderbed

Optionele verlaagde versie

Kinderen die zeer passief zijn en niet kunnen zitten en/of zich kunnen optrekken zijn al gebaat bij een bed met opstaande randen. Dit maakt dat ze niet meer uit bed kunnen rollen. De verlaagde versie van het kinderbed is 50 cm hoog. Zo kunt u uw kind eenvoudig in het bed tillen. Ook voor verzorging kan dit zeer prettig zijn. De lage versie heeft geen uitritsbare zijwand en kan niet voorzien worden van een optioneel raam.

De verlaagde versie is uitgeklapt 190x100x50 cm (LxBxH). Ingeklapt is het bed 190x100x110 cm (LxBxH).

 
'deur'

Optionele deur

Moet u uw kindje zelf in bed tillen, maar is de verlaagde versie niet hoog genoeg omdat uw kindje zich bijvoorbeeld optrekt? Dan kunt u ervoor kiezen om een deur in het standaard bed te laten aanbrengen. Er wordt een scharnierpunt en ontvangstdeel in het frame aangebracht zodat het frame geopend en gesloten kan worden.
transportplank kinderbed

Optionele transportplank

Heeft u moeite met het tillen van het bed als deze meegenomen moet worden. Wij kunnen u een transportplank aanbieden dat dit vergemakkelijkt. Deze transportplank is voorzien van opstaande randen waar de framebuizen binnen vallen. De plank rijdt op 4 bokwielen waarvan er 2 beremd zijn.
huurversie van het B&S Opvouwbare kinderbed

Het kinderbed een keertje uitproberen?

Dat kan natuurlijk! Wij hebben een huurvariant van het bed. Zo heeft u de gelegenheid om het bed uit te proberen en erachter te komen of het inderdaad de oplossing kan zijn van jullie slaapprobleem. Besluit u na deze huurperiode het bed aan te schaffen, dan ontvangt u van ons (bij een bestelling binnen een maand na de huurperiode) een eenmalige korting van € 50,-. Klik hier voor informatie omtrent het huren van een kinderbed.
dolfijntherapie

Reist u naar Curaçao voor dolfijntherapie?

Overweeg eens om een appartement van Dolphins Jump op Curaçao Ocean Resort te huren. Zij hebben beschikking tot een B&S Opvouwbaar kinderbed. Indien u aldaar een appartement boekt kunt u het bed erbij reserveren. Deze appartementen liggen pal naast de dolfijntherapie! Klik hier voor de website van Dolphins Jump.