Kinderen met een beperking
B&S adviseert u graag op het gebied van het beste hulpmiddel voor uw kind.
Autostoel

Autostoel

Aangepaste buggy

Aangepaste buggy

Kinderbed

Kinderbed

Loophulpmiddelen

Loophulpmiddelen

Fixaties

Fixaties

Fietsen

Fietsen

Zitsysteem

Zitsysteem

PersoonsGebonden Budget (PGB)

PersoonsGebonden Budget (PGB)

Fietsen

tandemfietsen, óók in E-bike uitvoering!


De tandem fietsen van Meyland-Smith zijn speciaal ontwikkeld voor ouders met een kind met een beperking. Deze fietsen bieden nieuwe mogelijkheden om er actief op uit te gaan. Kinderen en ouders vormen op de tandem één team en doen samen nieuwe indrukken op tijdens het fietsen.

Het feit dat het kind aan de voorzijde zit maakt het rijden op deze tandem nog leuker voor zowel de ouder als het kind. Beide kunnen namelijk genieten van het uitzicht en het heerlijke gevoel van de wind! Meyland-Smith heeft een fraaie duofiets in haar leveringsprogramma; de Wavebreaker. Optioneel verkrijgbaar als E-bike! Dat maakt een rondje fietsen nog lichter.

Wilt u dit product aanschaffen, maar levert de door uw gemeente geselecteerde zorgleverancier dit product niet? Dan kunt u gebruik maken van Persoongebonden Budget (PGB) om zelf een hulpmiddel te kopen. Heeft u interesse in een tandemfiets en wilt u deze graag eens zien en uitproberen? U bent van harte welkom bij ons of wij komen geheel vrijblijvend naar u toe voor een passing.

Op zoek naar een loopfiets? Bekijk dan ons assortiment Strider loopfiets eens. Wij bieden loopfietsen voor kinderen en volwassenen. Hip, fraai en degelijk voor een schappelijke prijs. Kijk in onze webshop voor de diverse modellen!