Kinderen met een beperking
B&S adviseert u graag op het gebied van het beste hulpmiddel voor uw kind.
Autostoel

Autostoel

Aangepaste buggy

Aangepaste buggy

Kinderbed

Kinderbed

Loophulpmiddelen

Loophulpmiddelen

Fixaties

Fixaties

Zitsysteem

Zitsysteem

PersoonsGebonden Budget (PGB)

PersoonsGebonden Budget (PGB)

Autostoel spreidbroek

neem uw kind in een spreidbroek veilig mee in de auto


Speciaal voor kinderen in een spreidbroek heeft B&S een autostoel op maat gemaakt. Hiermee kunnen ook deze kinderen op een veilige en comfortabele manier worden vervoerd in de auto.
 
autostoel spreidbroek

Aangepaste autostoel met verlengde gordel

De Recaro Young Sport autostoel is, met een kleine aanpassing, een prima oplossing voor kinderen in een spreidbroek. De zitverkleiner voor de zitting wordt in dit geval verwijderd, waarna het kindje in de spreidbroek voldoende steun heeft aan het zitvlak.

De autostoel is voorzien van een verlengde gordel zodat het geheel goed past. Het grote voordeel van deze Recaro Young Sport is dat deze autostoel is goedgekeurd voor kinderen tot 12 jaar (maximaal 36 kg). De stoel blijft daarom ook na het verwijderen van de spreidbroek goed bruikbaar.
autostoel spreidbroek

Ook voor grotere kinderen geschikt

Voor grotere kinderen is het mogelijk om de zijsteunen aan de voorzijde van de zitting in te korten, zodat de benen meer ruimte hebben. Is de spreidbroek niet meer nodig, dan kan de stoel daarna gewoon gebruikt worden; de zijsteunen kunnen echter niet meer hersteld worden.

De Recaro Young Sport is standaard voorzien van een geïntegreerde 5-puntsgordel en 3-voudig verstelbare hoofdsteun (groep I). Alle Recaro kinderstoeltjes zijn getest, goedgekeurd en voorzien van het ECE-keurmerk. Diverse modellen zijn voorzien van het zeer veilige, universele Isofix bevestigingssysteem, waarmee het kinderstoeltje snel en foutloos in de auto wordt geplaatst.

Een Recaro kinderstoel is daarom met zekerheid de beste beslissing. Omdat uw kind het waard is!