Kinderen met een beperking
B&S adviseert u graag op het gebied van het beste hulpmiddel voor uw kind.
Autostoel

Autostoel

Aangepaste buggy

Aangepaste buggy

Kinderbed

Kinderbed

Loophulpmiddelen

Loophulpmiddelen

Fixaties

Fixaties

Zitsysteem

Zitsysteem

PersoonsGebonden Budget (PGB)

PersoonsGebonden Budget (PGB)

Simba

lichtgewicht buggy, eenvoudig opklapbaar en gecrashtest


De Simba wandelwagen combineert eenvoud met efficiency. Deze lichtgewicht buggy is eenvoudig opklapbaar zodat hij gemakkelijk meegenomen kan worden. De Simba heeft de crashtest doorstaan en kan dus gebruikt worden in een (rolstoel-)bus.

Simba wandelwagen

Standaard zeer compleet

De Simba wandelwagen is ontwikkeld met uitgangspunt dat deze uitermate geschikt is voor dagelijks gebruik. Een hoge rugleuning en indien gewenst uit te breiden met een rugverlenger (afgebeeld).

De bekleding is uit zeer comfortabele, ademende Air-stof en eenvoudig te demonteren en kan gewassen worden op 40°. De Simba wordt geleverd in de kleur rood en blauw.

Klik hier voor een video over de Simba buggy
Simba opgevouwen

Eenvoudig opvouwbaar

Een bezoekje aan de stad, het pretpark, het ziekenhuis... Het is allemaal mogelijk met deze buggy, hij is namelijk eenvoudig opvouwbaar. Opgevouwen weegt de buggy slechts 16 kg (maat 1) en is dus gemakkelijk in bijvoorbeeld en auto te tillen.
crashtest Simba

Succesvol gecrasteste buggy

De Simba heeft succesvol de crashtest (EN ISO 7176/19) doorstaan. Dit maakt dat de buggy met spanbanden in een (rolstoel-)bus vastgezet kan worden en de inzittende veilig van A naar B gebracht kan worden.
kantelverstelling

De Simba is volledig instelbaar


De Simba aangepaste buggy is voorzien van een aantal verstelmogelijkheden welke, terwijl het kindje in de wandelwagen zit, ingesteld kunnen worden:
 
zitting in diepte en breedte
voetsteun in hoogte
kantelverstelling  

Klik hier voor een compleet overzicht met technische specificaties van de Simba aangepaste buggy.

Accessoires Simba

De Simba aangepaste buggy is uit te breiden door middel van diverse accessoires. Zo kan bijna elk kindje in deze aangepaste buggy plaats nemen. En is er geen standaard benodigde aanpassing voor handen? Dan fabriceren wij, mits technisch haalbaar uiteraard, zelf de aanpassing die nodig is.
abductieklos abductieklos
zijpelotten zijpelotten
hoofdsteun hoofdsteun
rugverlenger rugverlenger
verkleiningskussen zitbreedte verkleiningskussen zitbreedte
fixatievest fixatievest
enkelfixatie enkelfixatie
voetsteunkussen voetsteunkussen
transparant werkblad transparant werkblad
boodschappenmand boodschappenmand
draagplank medische apparatuur draagplank medische apparatuur
regenhoes regenhoes
zonne-/regenkap zonne-/regenkap
anti-tip anti-tip

De Simba uitproberen?

Dat kan natuurlijk! Tijdens een geheel vrijblijvende passing (op Nederlandse bodem) nemen wij onze pascollectie mee. Wij zullen samen met u de eisen en wensen bespreken. Wij kunnen u vervolgens een goed advies en/of offerte aanbieden. Neem contact op en maak een afspraak met onze adviseur.

Heeft u vragen over vergoedingsmogelijkheden en/of financiering via een PGB (PersoonsGebondenBudget)? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en wij zullen u adviseren.