Kinderen met een beperking
B&S adviseert u graag op het gebied van het beste hulpmiddel voor uw kind.
Autostoel

Autostoel

Aangepaste buggy

Aangepaste buggy

Kinderbed

Kinderbed

Loophulpmiddelen

Loophulpmiddelen

Fixaties

Fixaties

Zitsysteem

Zitsysteem

PersoonsGebonden Budget (PGB)

PersoonsGebonden Budget (PGB)

Multiroller

buggy, jogger, offroad en meer


De Multiroller is de buggy die verkrijgbaar is tot een gebruikersgewicht van maar liefst 75 kg! Deze lichtgewicht buggy is eenvoudig opklapbaar (met of zonder wielen) zodat hij gemakkelijk meegenomen kan worden.

Multiroller buggy

Een buggy speciaal voor grote kinderen

De Multiroller is speciaal ontwikkeld voor grotere kinderen en kan een gebruikersgewicht dragen tot 75 kg. Hij is verkrijgbaar in een tweetal breedtematen; zitbreedte 30 (achter)-35(voor) en 35-40 cm. Daarnaast is er keuze uit een tweetal hoogtematen; rughoogte 58 of 63 cm. Met een zithoek van 25° en een rughoek van 105° is de zithouding in de zitsling zeer comfortabel te noemen.

Klik hier voor een compleet overzicht met technische specificaties van de Multiroller buggy.
Multiroller opgevouwen

Eenvoudig opvouwbaar

Een bezoekje aan de stad, het pretpark, het ziekenhuis... Het is allemaal mogelijk met deze buggy, hij is namelijk eenvoudig opvouwbaar. Opgevouwen weegt de buggy slechts 9 kg (maat 1 met zitsling) en is dus gemakkelijk in bijvoorbeeld en auto te tillen of op te bergen als hij niet gebruikt wordt. Kan opgevouwen worden door de wielen te demonteren (zie afbeelding), maar ook met de wielen gemonteerd.

Carrot 3 autostoel op Multiroller buggy

Ideale combinatie van buggy en autostoel

Indien u geregeld op pad gaat en een buggy gebruikt voor de korte afstanden kan de combinatie van Multiroller buggy en Carrot 3 autostoel ideaal zijn! Sommige kinderen vinden onvoldoende steun in een buggy met zitsling en moeten, om comfortabel en goed te zitten, bij aankomst een transfer maken naar een rolstoel. Dit betekent dat u èn een goede autostoel èn een rolstoel mee zult moeten nemen in uw auto. 

Een ideale combinatie kan in dit geval een Multiroller en een Carrot 3 zijn. Bij aankomst laadt u de buggy uit, u zet eenvoudig de autostoel op het buggy-frame en kunt weg lopen. Uw kind zit comfortabel en krijgt voldoende steun van de autostoel.
fietsadapter

Een frame met keuze uit 3 basissets

Het lichtgewicht, zilverkleurige frame van de Multiroller is erg duurzaam, mede door het gebruik van hoogwaardige materialen, het unieke opvouwmechanisme en design. De wielen van het onderstel zijn eenvoudig te wisselen door het Quick Release systeem. Zo heeft u in een simpele handeling een buggy voor binnen of juist buiten gebruik. Daarnaast kan de Multriroller meegenomen worden achter een fiets door het gebruiken van de optionele fietsadapter (zie afbeelding).

Buggy onderstel (7") Multiroller met buggy onderstel
Jogger onderstel (12") Multiroller met jogger onderstel
Offroad onderstel (16") Multiroller met offroad onderstel

De Multiroller uitproberen?


Dat kan natuurlijk! Tijdens een geheel vrijblijvende passing (op Nederlanse bodem) nemen wij onze pascollectie mee. Wij zullen samen met u de eisen en wensen bespreken. Wij kunnen u vervolgens een goed advies en/of offerte aanbieden. Neem contact op en maak een afspraak met onze adviseur.

Heeft u vragen over vergoedingsmogelijkheden en/of financiering via een PGB (PersoonsGebondenBudget)? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en wij zullen u adviseren.

Gebruikershandleiding

Zorg ervoor dat u de Multiroller op de juiste manier gebruikt en onderhoud, dan zult u er jarenlang probleemloos gebruik van kunnen maken. Download hier de gebruikershandleiding.