Hulpmiddelen voor mobiliteit
Wij hebben ruim 35 jaar ervaring in (maatwerk) oplossingen voor uw mobiliteit.
Autoaanpassingen

Autoaanpassingen

Camper

Camper

Occasions, Verhuur en Private Lease

Occasions, Verhuur en Private Lease

Rolstoellift

Rolstoellift

Aangepaste autostoel

Aangepaste autostoel

Scootmobiel

Scootmobiel

Loophulpmiddelen

Loophulpmiddelen

Rolstoelen

Rolstoelen

Meer oplossingen

Meer oplossingen

Rolstoellift

van rolstoellift, kofferbaklift, zijdeurlift, plafondlift tot robotarm


Uw rolstoel meenemen in de auto kan op diverse manieren. Voor personen die een transfer maken op de autostoel en mensen die blijven zitten in de rolstoel als ze met de auto op pad gaan. B&S levert een ruim programma rolstoelliften. Van een complete lift met een platform tot aan een handige lift voor een opvouwbare rolstoel. Wij adviseren u graag over de voor u meest geschikte oplossing.

U kunt uw rolstoelbus uit laten voeren met een rolstoellift met een platform. Wij zijn dealer van Ricon & Autolift. U heeft de keuze uit een lift aan de achterzijde van de bus, maar ook een zijdeurlift. Veelal worden deze liften uitgevoerd met bijvoorbeeld een automatische deuropener zodat u geheel zelfstandig op pad kunt.

Naast deze liften bieden wij ook een compleet programma voor het meenemen rolstoelen, indien u een transfer maakt op de autostoel. Alle liften zijn in eigen huis ontwikkeld en gefabriceerd en dus Nederlands fabricaat! U kunt denken aan een kofferbaklift. Deze liften hebben wij in maar liefst 10 klassen, waaronder een aantal XL-versies. De kofferbaklift tilt uw scootmobiel of rolstoel met gemak in uw auto. 

Een andere mogelijkheid is een zijdeurlift; de Jonathan of een plafondlift; de Hermes. Deze liften tillen handbewogen rolstoelen naar binnen zonder dat deze opgevouwen hoeven te worden. Ook de Abi Loader robotarm tilt met gemak uw 'uitgevouwen' rolstoel in de kofferbak. Kortom; u kunt bij ons terecht voor de juiste oplossing voor het meenemen van uw rolstoel in de auto!