Hulpmiddelen voor mobiliteit
Wij hebben ruim 35 jaar ervaring in (maatwerk) oplossingen voor uw mobiliteit.
Autoaanpassingen

Autoaanpassingen

Camper

Camper

Occasions, Verhuur en Private Lease

Occasions, Verhuur en Private Lease

Rolstoellift

Rolstoellift

Aangepaste autostoel

Aangepaste autostoel

Scootmobiel

Scootmobiel

Loophulpmiddelen

Loophulpmiddelen

Rolstoelen

Rolstoelen

Meer oplossingen

Meer oplossingen

Loophulpmiddelen

van rollators, krukken tot loopfietsen voor volwassenen...


Ook loophulpmiddelen vindt u bij B&S. Of u nu op zoek bent naar een loopfietsloophulpmiddelenrollators of elleboogkrukken.  Hier vindt u een greep uit ons assortiment.

Wij bieden u fraaie gekleurde elleboogkrukken waarmee u gezien mag worden! Wat dacht u van een rood, blauw of zwart paar? Of bent u op zoek naar een elleboogkruk die gemakkelijk meegenomen kan worden op de fiets of uw scootmobiel. Kies dan voor een opvouwbare elleboogkruk!

Topro Troja, Gemino, RL Smart allen rollators van klasse! U vindt ze in de webshop van B&S. De Topro Odyssé is de kleinst opvouwbare rollator ter wereld en kan als een klein pakketje meegenomen worden in bijvoorbeeld de auto. De Topro Troja en Gemino rollator zijn in diverse uitvoeren en kleurstellingen leverbaar.

Dat lopen niet voor iedereen vanzelfsprekend is, is voor ons uiteraard geen 'nieuws'. Wij zijn continue op zoek naar producten die aansluiten bij onze doelgroep. Zo hebben wij Strider loopfietsen voor kinderen en volwassenen toegevoegd aan ons assortiment. Flitsende loopfietsen in 12, 16 en 20" en in diverse fraaie kleuren. Naast de loopfiets hebben we voor de kleinste onder ons ook de tGo loophulp. De tGo loophulp stelt het kind in het middelpunt, zowel functioneel als optisch.