Hulpmiddelen voor mobiliteit
Wij hebben ruim 35 jaar ervaring in (maatwerk) oplossingen voor uw mobiliteit.
Autoaanpassingen

Autoaanpassingen

Camper

Camper

Occasions, Verhuur en Private Lease

Occasions, Verhuur en Private Lease

Rolstoellift

Rolstoellift

Aangepaste autostoel

Aangepaste autostoel

Scootmobiel

Scootmobiel

Loophulpmiddelen

Loophulpmiddelen

Rolstoelen

Rolstoelen

Meer oplossingen

Meer oplossingen

Speciale auto ombouw

kies voor optimale bewegingsvrijheid!


Bent u op zoek naar een bijzondere vorm van aangepast vervoer? Dan bent u ook bij B&S aan het juiste adres! Mobiliteit, kwaliteit en optimaal comfort; voertuigen voor personen met fysieke beperkingen, maar dan anders dan een standaard voertuig. Voertuigen met optimale bewegingsvrijheid voor de bestuurder en individueel op maat gemaakte aanpassingen.
 
KIVI Soul eMotion

KIVI Soul eMotion

Deze fraai omgebouwde mini MPV is geschikt gemaakt voor het rijden met een rolstoel achter het stuur. De achterklep wordt met één druk op de knop geopend, automatisch schuift de oprijplaat uit en zakt de auto zodat het inrijden vereenvoudigd wordt. De bodemverlaging loopt van de achterzijde tot geheel voorin de auto. Dit zorgt voor een vlakke, drempelloze doorgang naar het stuur of de passagierszijde. De standaard automatische versnelling kan op vele manieren aangepast worden zoals bijvoorbeeld met handbediening tot zelfs joystickbediening.

Deze fraaie, compacte auto is met zijn 141 cm hoge binnenruimte uitermate geschikt voor gebruik met rolstoel achter het stuur! Het aantal zitplaatsen kan uitgebreid worden tot 2 extra rolstoelplaatsen en/of maximaal 3 eenvoudig opklapbare stoelen.