Hulpmiddelen voor mobiliteit
Wij hebben ruim 35 jaar ervaring in (maatwerk) oplossingen voor uw mobiliteit.
Autoaanpassingen

Autoaanpassingen

Camper

Camper

Occasions, Verhuur en Private Lease

Occasions, Verhuur en Private Lease

Rolstoellift

Rolstoellift

Aangepaste autostoel

Aangepaste autostoel

Scootmobiel

Scootmobiel

Loophulpmiddelen

Loophulpmiddelen

Rolstoelen

Rolstoelen

Meer oplossingen

Meer oplossingen

Luchtvering

comfort en betere stabiliteit op de weg met luchtvering


Luchtvering wordt meer en meer een belangrijk aspect in de lichte bedrijfswagenbranche, maar wat te denken van luchtvering onder uw aangepaste rolstoelbus? Een luchtgeveerde bus zorgt voor meer comfort en een betere stabiliteit op de weg. Daarnaast biedt het de mogelijkheid om uw bus makkelijk te kunnen laten zakken en stijgen. Zo is er voor elke toepassing wel een oplossing. B&S is partner van VB-Airsuspension en hiermee een betrouwbaar adres voor het ombouwen van o.a. rolstoelbussen, bedrijfswagens, campers enz.
 
VB luchtvering

Luchtvering zorgt voor groter comfort en beter rijgedrag!

Een veersysteem zorgt voor meer comfort, de oneffenheden in het wegdek worden gecompenseerd. Ook vergemakkelijkt het het in- en uitrijden in de rolstoelbus. Een goed afgesteld veersysteem zorgt daarnaast voor een betere wegligging en dus mede verhoogde veiligheid. En niet te vergeten, een VB veersysteem heeft positieve invloed op het brandstofverbruik door het creëren van een optimale rijhoogte.

VB-Airsuspension produceert een zo breed mogelijk pakket van diverse soorten luchtvering. Van hulpluchtvering tot volledige luchtvering; voor diverse toepassingen zoals rolstoelvervoer, ambulanes, auto-transporters en campers.
VB luchtvering

Voordelen luchtvering op een rijtje

  • meer comfort
  • regelbare laadvloerhoogte
  • meer stabiliteit
  • optimale rijhoogte
VB luchtvering onderdelen

Ook voor service en onderdelen

Bent u al in het bezit van een VB veersysteem maar werkt deze niet meer naar behoren? U kunt bij B&S ook terecht voor reparatie van uw bestaande luchtvering. Repareert u deze liever zelf en heeft u onderdelen nodig, ook deze leveren wij u graag.