Hulpmiddelen voor mobiliteit
Wij hebben ruim 35 jaar ervaring in (maatwerk) oplossingen voor uw mobiliteit.
Autoaanpassingen

Autoaanpassingen

Camper

Camper

Occasions, Verhuur en Private Lease

Occasions, Verhuur en Private Lease

Rolstoellift

Rolstoellift

Aangepaste autostoel

Aangepaste autostoel

Scootmobiel

Scootmobiel

Loophulpmiddelen

Loophulpmiddelen

Rolstoelen

Rolstoelen

Meer oplossingen

Meer oplossingen

Combinatie gas geven en remmen

van push-pullsystemen, pedaalverhogers tot SpaceDrive...


Kunt u het standaard gas- en rempedaal niet bedienen? Gaat het remmen en gas geven met de voet moeizaam? B&S biedt allerlei mogelijkheden om ervoor te zorgen dat u toch veilig op pad kunt met uw auto! Maak kennis met onze diverse mogelijkheden om gas geven en remmen te combineren.
 
SpaceDrive systeem

SpaceDrive systeem

SpaceDrive® is een elektronisch digitaal besturingssysteem voor auto's, gebaseerd op de 'Drive by Wire' technologie. Deze technologie maakt het mogelijk een auto te besturen waarbij het gas geven, remmen en sturen zeer weinig kracht kost en slechts beperkte fysieke bewegingen vereist door de volledige bekrachtiging. Klik hier voor uitgebreide informatie over het SpaceDrive® systeem.
parallelpedaal

Pedaalverhogers en parallelpedalen

Kleine mensen kunnen vaak moeilijk bij de pedalen. Als het om een kleinere afstand gaat tussen voet en pedaal kan dit worden opgelost met (demontabele) opzetstukken.

Is de afstand tussen voet en pedaal te groot voor een opzetstuk dan kunnen secundaire pedalen de oplossing zijn (CBR-code 30.01). Deze parallelpedalen (afgebeeld) worden aangebracht op de voor de bestuurder juiste hoogte en mechanisch gekoppeld aan de originele pedalen. Veelal gaat deze aanpassing in combinatie met een uitneembare verhoogde vloer (CBR-code 30.06). 
Veighel Push-Pull systeem

Push-pull systemen

Een variant op de algemeen gebruikelijke handbedrijfsrem met handsegmentgas zijn de diverse push-pull systemen. Bij deze systemen is het gas en de rem in één hendel gecombineerd, veelal zonder extra bekrachtiging. 

B&S kan u systemen leveren van bijvoorbeeld Veighel (afgebeeld), KIVI, Menox en Zawatzky. Wilt u weten welk systeem voor u geschikt kan zijn? Laat u geheel vrijblijvend informeren door een van onze adviseurs! 

 
gas-/remschuif

Diverse andere gas-/remsystemen

Een gas-/remschuif (afgebeeld) of gas-/remjoystick kan ook met andere vergelijkende systemen naast een SpaceDrive® systeem gerealiseerd worden.