Hulpmiddelen voor mobiliteit
Wij hebben ruim 35 jaar ervaring in (maatwerk) oplossingen voor uw mobiliteit.
Autoaanpassingen

Autoaanpassingen

Camper

Camper

Occasions, Verhuur en Private Lease

Occasions, Verhuur en Private Lease

Rolstoellift

Rolstoellift

Aangepaste autostoel

Aangepaste autostoel

Scootmobiel

Scootmobiel

Loophulpmiddelen

Loophulpmiddelen

Rolstoelen

Rolstoelen

Meer oplossingen

Meer oplossingen

Bedieningsunits

van stuurknop, pulsunit tot bedieningsunits verplaatsen...


Heeft u moeite met het bedienen van de richtingaanwijzer? Of is het lastig om de verlichting aan en uit te doen? Wij maken de verplichte functies als richtingaanwijzer, ruitenwisser en verlichting weer eenvoudig te bedienen.
 
verplaatsen bedieningshendel

Verplaatsen bedieningshendel

Als uw linker handfunctie beperkt is, kan de bedieningshendel van de richtingaanwijzer naar de rechterzijde van het stuur worden verplaatst. Dit gebeurt door middel van een stangetje op de originele schakelaar van links naar rechts over de stuurkolom.

Bovenstaande geldt ook voor de bediening van de ruitenwisser bij een beperkte functie van de rechter hand, draaischakelaar uitgezonderd. In dit geval wordt de bediening van de ruitenwisser naar de linkerzijde van de stuurkolom verplaatst.
pulsunit verlichting en ruitenwisser

Pulsunit verlichting en ruitenwisser

Als het verplaatsen van de bediening voor richtingaanwijzer of ruitenwisser geen oplossing is, dan kan een elektronische interface toegepast worden. Deze interface is voorzien van drukschakelaars en regelt de bediening van de richtingaanwijzer, verlichting en ruitenwisser. De schakelaars worden geplaatst op een plek waar u deze gemakkelijk kunt bedienen. De originele schakelaars blijven gewoon functioneren.

Bij toepassing voor de ruitenwisser worden alle functies (interval, continue) in één drukschakelaar geïntegreerd.
KIVI satellietbediening

Satellietbediening

Heeft u slechts één functionele hand die u constant aan het stuur moet houden, dan is het noodzakelijk dat u de primaire functies ook kan bedienen met deze ene hand zonder het stuur (stuurknop of lollipop-grip) los te laten. Hier kan een satellietbediening uitkomst bieden. Het is zelfs mogelijk om alle bedieningsfuncties te integreren in één bedieningsknop.

B&S biedt u keuze uit diverse satellietbedieningen zoals: SmartSteer, Lodgesons, Kivi (afgebeeld) en Paravan.