Hulpmiddelen voor mobiliteit
Wij hebben ruim 35 jaar ervaring in (maatwerk) oplossingen voor uw mobiliteit.
Autoaanpassingen

Autoaanpassingen

Camper

Camper

Occasions, Verhuur en Private Lease

Occasions, Verhuur en Private Lease

Rolstoellift

Rolstoellift

Aangepaste autostoel

Aangepaste autostoel

Scootmobiel

Scootmobiel

Loophulpmiddelen

Loophulpmiddelen

Rolstoelen

Rolstoelen

Meer oplossingen

Meer oplossingen

Accessoires

van oprijgoten, beschermflappen, spiegels tot kaartkluizen...


Voor handige hulpmiddelen en accessoires kunt u bij B&S. Van oprijgoten, beschermflappen, spiegels tot kaartkluizen. U vindt het in onze webshop. Een greep uit ons assortiment vindt u hier.
 
uitschuifbare oprijgoten

Uitschuifbare oprijgoten

Deze zeer voordelige uitschuifbare oprijgoten kunnen gebruikt worden op tal van plaatsen met hoogteverschillen. Handig om een rolstoel of 4-wiel scootmobiel mee te nemen in de auto of om in een gebouw te komen waarvan de drempel normaal gesproken te hoog is. Deze oprijgoten zijn lichtgewicht, voorzien van anti-slip en nemen ingeschoven weinig opbergruimte in beslag. Verkrijgbaar in 2 lengtes en wordt geleverd in set van 2 stuks.

Klik hier en bestel direct!
Stepless oprijgoten

Stepless oprijgoten

Deze zeer fraai afgewerkte telescopische oprijgoten kunnen gebruikt worden op tal van plaatsen met hoogteverschillen. Handig om een rolstoel mee te nemen in de auto of om in een gebouw te komen waarvan de drempel normaal gesproken te hoog is. Neemt ingeschoven weinig opbergruimte in beslag. Uitgevoerd in onderhoudsvrij geanodiseerd aluminium: licht in gewicht en door de profielvorm stabiel en sterk. Geïntegreerd antislipprofiel geeft veiligheid onder alle weersomstandigheden. Voorzien van zachte, ronde handgreep. Wordt geleverd in set van 2 of 3 stuks.

Klik hier en bestel direct!
opblaasbaar lumbaalkussen

Lumbair lumbaalsteun

Lumbair lumbaalkussen, gestoffeerd met uitstekend ventilerende   3-D Airstof en met ingebouwde opblaasbare lumbaal. Aan de achterzijde verstelbaar d.m.v. het elastische band en eenvoudig te monteren aan een autostoel, kantoorstoel etc. 

Klik hier en bestel direct!
kaartkluis

Kaartkluis

Kaartkluis, de ideale beveiliging tegen diefstal van de gehandicaptenparkeerkaart! In een stevige houder wordt de parkeerkaart zichtbaar opgeborgen en op het dashboard gelegd. Met het bijpassende slot wordt de kaartkluis aan het stuur bevestigd. Op deze manier is de kaart zichtbaar voor iedereen en wordt het bijzonder lastig deze uit de auto weg te nemen.

Klik hier en bestel direct!
Swivel draaikussen

Swivel draaikussen

Een draaikussen zorgt voor een goede zit en vergemakkelijkt bijvoorbeeld het in- en uitstappen uit de auto. Omdat het kussen meedraait als men in- en uitstapt, zorgt het ervoor dat de rug recht blijft. De draaischijf kan heup- en rugpijn verlichten, draait soepel en gemakkelijk 360° rond. Uitgevoerd in flexibel materiaal.

Klik hier en bestel direct!
dode hoek spiegel

Dodehoek spiegel

De dode hoek spiegel is een extra binnenspiegel die het gezichtsveld vijf keer ruimer maakt, waardoor er volledig zicht op het verkeer achter is. Montage van de spiegel is zeer eenvoudig, namelijk door een hechtlaag onder de voet van de spiegel. De spiegel is door middel van een kogelgewricht in iedere gewenste stand in te stellen. Verder is de spiegel TüV gekeurd en absoluut splintervrij, dus veilig in gebruik.

Klik hier en bestel direct!
beschermflap bij gebruik van kofferbaklift

Beschermflap kofferbakliften

Uw kostbare bezit, uw auto, wilt u graag mooi en onbeschadigd houden. Het is echter een feit dat bij het in de auto tillen van uw rollator en/of rolstoel een beschadiging of een kras aan uw bumper snel is gemaakt. Om dit te voorkomen hebben wij een bumperbescherming gemaakt. De bescherming is gemaakt uit een soepel skai en valt over de bumper van uw auto. De bescherming wordt d.m.v. klittenband eenvoudig aan de bodem van de kofferbak gefixeerd. De bumperbescherming wordt standaard in één maatvoering geleverd en is zelf eenvoudig op maat te knippen.

Klik hier en bestel direct!