Hulpmiddelen voor mobiliteit
Wij hebben ruim 35 jaar ervaring in (maatwerk) oplossingen voor uw mobiliteit.
Autoaanpassingen

Autoaanpassingen

Camper

Camper

Occasions, Verhuur en Private Lease

Occasions, Verhuur en Private Lease

Rolstoellift

Rolstoellift

Aangepaste autostoel

Aangepaste autostoel

Scootmobiel

Scootmobiel

Loophulpmiddelen

Loophulpmiddelen

Rolstoelen

Rolstoelen

Meer oplossingen

Meer oplossingen

Autoaanpassingen

van gaspedaal links, oprijplaten tot complete busombouw!


B&S zet zich al ruim 35 jaar in voor het bieden van zelfstandigheid aan mensen met een lichamelijke beperking. B&S is importeur en leverancier van de beste producten in hun soort, maar is vooral ook sterk in het ontwikkelen en produceren van eigen producten die mobiliteit en zitcomfort kunnen verhogen. Met onze uitgebreide kennis en technische mogelijkheden op het gebied van aanpassingen aan auto's, biedt B&S u het gemak van alle mogelijke aanpassingen aan auto's op één adres. 

Of het nu gaat om rijtechnische aanpassingen als een gaspedaal op links, het verplaatsen van een bedieningshendel, het aanbrengen van parallelpedalen of zelf een bus besturen met joystickbesturing. Of u op zoek bent naar hulpmiddelen om gemakkelijk in en uit te kunnen stappen. Wij zijn u graag van dienst!

Op zoek naar meer comfort voor uw rolstoelbus? Kies voor luchtvering! Een luchtgeveerde bus zorgt voor meer comfort en een betere stabiliteit op de weg. B&S is partner van VB-Airsuspension en hiermee een betrouwbaar adres voor het ombouwen van uw bus.  

Wilt u uw auto/bus laten ombouwen tot rolstoelauto of rolstoelbus? Maak eens geheel vrijblijvend een afspraak bij ons. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en adviseren u over de juiste oplossing voor uw situatie.