Hulpmiddelen in huis
Ook voor hulpmiddelen in huis bent u bij B&S aan het juiste adres.
Aangepaste stoel

Aangepaste stoel

Aangepaste bureaustoel

Aangepaste bureaustoel

Drempelhulpen

Drempelhulpen

Rolstoel

Rolstoel

Douche, bad en toilet

Douche, bad en toilet

Fit en gezond

Fit en gezond

Opvouwbare rolstoel

opvouwbare, lichtgewicht rolstoelen voor een mooie prijs


Op zoek naar een complete, opvouwbare rolstoel voor een mooie prijs? B&S biedt een aantal modellen. Maak een keuze uit ons assortiment!
 
S-Eco 300

S-Eco 300

Een ideale rolstoel voor gebruik zowel binnen als buiten, voorzien afneembare wielen met PU-banden. De zit- en rugbekleding zijn van nylon. De S-Eco 300 is voorzien van wegzwenkbare en afneembare beensteunen inclusief aparte opklapbare voetplaten met hakbanden en kuitband. De armsteunen zijn opklapbaar en op twee posities in te stellen. Eenvoudig opklapbaar en indien gewenst kunnen de achterwielen gedemonteerd worden. De rolstoel kan zo eenvoudig meegenomen worden in bijvoorbeeld de kofferbak van een autoVerkrijgbaar in zitbreedte 37 t/m 52 cm.

Klik hier en bestel direct!
S-Eco 2

S-Eco 2

Een zeer complete rolstoel voor een vriendelijke prijs, de S-Eco 2! Deze rolstoel is ideaal voor gebruik zowel binnen als buiten, voorzien van PU-banden. De zit- en rugbekleding zijn van nylon. De S-Eco 2 is voorzien van wegzwenkbare beensteunen inclusief aparte opklapbare voetplaten met hakbanden. De armsteunen zijn in combinatie met de zijschotten opklapbaar en op twee posities in te stellen. Eenvoudig opklapbaar zodat de rolstoel meegenomen kan worden in bijvoorbeeld de kofferbak van een auto. Verkrijgbaar in zitbreedte 37 t/m 52 cm.

Klik hier en bestel direct!
Pyro Start

Pyro Start

De Pyro Start is een eenvoudige maar zeer complete rolstoel uit de Bischoff en Bischoff familie, echte Duitse degelijkheid!

Een ideale rolstoel voor gebruik zowel binnen als buiten, voorzien van PU-banden. De zit- en rugbekleding zijn van nylon. De Pyro Start is voorzien van afneembare, wegzwenkbare beensteunen inclusief aparte in hoek instelbare en opklapbare voetplaten met hakbanden. De armsteunen zijn in diepte instelbaar en opklapbaar. De zithoogte van de rolstoel is instelbaar. Achterwielen zijn afneembaar t.b.v. transport d.m.v. de Quick-Release assen. Voorzien van vaste duwhandvatten en remmen. Verkrijgbaar in zitbreedte 37, 40, 43, 46, 49 en 52 cm.

Klik hier en bestel direct!
Pyro Start Plus

Pyro Start Plus+

Deze zeer complete, opvouwbare rolstoel weegt slechts 14,3 kg! Een ideale rolstoel voor gebruik zowel binnen als buiten, voorzien van PU-banden. De zit- en rugbekleding zijn van nylon. De Pyro Start Plus+ is voorzien van afneembare, wegzwenkbare beensteunen inclusief aparte in hoek instelbare en opklapbare voetplaten met hakbanden. De armsteunen zijn in hoogte/diepte instelbaar en opklapbaar. Achterwielen zijn afneembaar t.b.v. transport. Voorzien van vaste duwhandvatten en remmen. Verkrijgbaar in zitbreedte 37 t/m 52 cm.

Klik hier en bestel direct!
Breezy UniX2

Breezy UniX2

Deze opvouwbare rolstoel is vervaardigd uit hoogwaardig staal en is uitermate geschikt voor iedereen die op zoek is naar eenvoud. Nylon zit- en rugbekleding, afneembare en wegklapbare armsteunen, wegzwenkbare en afneembare en instelbare beensteunen (70°), massieve banden. Achterwielen afneembaar t.b.v. transport. Voorzien van vaste duwhandvatten, geïntegreerde trapdoppen en remmen. Verkrijgbaar in zitbreedte 38 cm t/m 50 cm.

Klik hier en bestel direct!
Breezy PariX

Breezy PariX²

Deze rolstoel is een optimale combinatie tussen hoogwaardig staal en aluminium. Nylon zit- en rugbekleding, afneembare en wegklapbare armsteunen, wegzwenkbare en afneembare en instelbare beensteunen, massieve banden. Achterwielen afneembaar t.b.v. transport en voorzien van aluminium hoepels. Balhoofden zijn instelbaar op 0 en 3° t.b.v. creëren kleine kantelpositie. Voorzien van vaste duwhandvatten, geïntegreerde trapdoppen en remmen. Rolstoel is gecrashtest volgens ISO 7176-19 met 4-punts vastzetsysteem. Verkrijgbaar 38, 41, 43, 46, 48 en 52 cm.

Klik hier en bestel direct! 
Pyro Light

Pyro Light

De Pyro Light is een zeer complete rolstoel uit de Bischoff en Bischoff familie, echte Duitse degelijkheid!

Een ideale rolstoel voor gebruik zowel binnen als buiten, voorzien van PU-banden. De zit- en rugbekleding zijn van nylon. De Pyro Light is voorzien van afneembare, wegzwenkbare beensteunen inclusief aparte in hoek instelbare en opklapbare voetplaten met hakbanden. De armsteunen zijn in hoogte instelbaar en voorzijde is inklapbaar. De zithoogte van de rolstoel is instelbaar. Achterwielen zijn afneembaar t.b.v. transport d.m.v. de Quick-Release assen. Voorzien van vaste duwhandvatten en remmen.Verkrijgbaar in zitbreedte 38, 41, 43, 45, 48 en 52 cm.

Klik hier en bestel direct!
Pyro Light Optima

Pyro Light Optima

De Pyro Light Optima is een zeer complete rolstoel met vele verstelmogelijkheden uit de Bischoff en Bischoff familie, echte Duitse degelijkheid!

Een ideale rolstoel voor gebruik zowel binnen als buiten, voorzien van PU-banden. De zit- en rugbekleding zijn van nylon. De Pyro Light Optima is voorzien van afneembare, wegzwenkbare beensteunen inclusief aparte in hoek/breedte instelbare en opklapbare voetplaten met hakbanden. De armsteunen zijn in hoogte instelbaar. De zithoogte van de rolstoel is instelbaar. Achterwielen zijn afneembaar t.b.v. transport d.m.v. de Quick-Release assen. Voorzien van in hoogte instelbare duwhandvatten en remmen. Verkrijgbaar in zitbreedte 37, 40, 43, 46, 49 en 52 cm.

Klik hier en bestel direct!