Hulpmiddelen in huis
Ook voor hulpmiddelen in huis bent u bij B&S aan het juiste adres.
Aangepaste stoel

Aangepaste stoel

Aangepaste bureaustoel

Aangepaste bureaustoel

Drempelhulpen

Drempelhulpen

Rolstoel

Rolstoel

Douche, bad en toilet

Douche, bad en toilet

Fit en gezond

Fit en gezond

Rolstoel

opvouwbare rolstoelen, lichtgewicht en XL vindt u in de webshop


B&S heeft in haar programma diverse rolstoelen opgenomen. Wij hebben een compleet en prijstechnisch zeer interessant assortiment. Vanaf € 169,00 kunnen wij u al een fraaie rolstoel leveren. Bent u op zoek naar een degelijke, lichtgewicht en/of opvouwbare rolstoel voor een zacht prijsje? Neem een kijkje in onze webshop!

Diverse opvouwbare rolstoelen kunnen wij u aanbieden. Veelal zijn de achterwielen afneembaar, wat het meenemen in de auto kan vergemakkelijken. Daarnaast zijn de rolstoelen allemaal voorzien van PU-banden (anti-lek) rondom. De rolstoelen zijn allen voorzien van wegzwenkbare en uitneembare beensteunen en nylon zit-/rugbekleding. Een aantal modellen zijn in flitsende framekleuren (rood, blauw, zilver en goud) verkrijgbaar.

Ook voor een lichtgewicht rolstoel bent u bij ons aan het juiste adres. Vanaf 8,5 kg kunnen wij u een (transsport-)rolstoel leveren, zeer klein opvouwbaar en gemakkelijk mee te nemen. Wilt u een iets 'grotere' rolstoel met meer comfort en toch licht van gewicht, ook deze vindt u in onze webshop! 

Op zoek naar een degelijke, stevige rolstoel die een lichaamsgewicht tot 170 kg kan dragen? Dan heeft u de keuze uit een drietal fraaie XL-modellen.

Vrijwel alle rolstoelen zijn optioneel met vele accessoires verkrijgbaar. Denk hierbij aan Comfort beensteunen, een zitkussen, anti-kiep wieltjes, tassen enz. U leest het, wij kunnen u diverse rolstoelen leveren. Staat de rolstoel waar u naar op zoek bent er niet tussen en/of heeft u speciale wensen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en wij zijn u graag van dienst.