Hulpmiddelen in huis
Ook voor hulpmiddelen in huis bent u bij B&S aan het juiste adres.
Aangepaste stoel

Aangepaste stoel

Aangepaste bureaustoel

Aangepaste bureaustoel

Drempelhulpen

Drempelhulpen

Rolstoel

Rolstoel

Douche, bad en toilet

Douche, bad en toilet

Fit en gezond

Fit en gezond

Drempelhulpen

drempelhulpen met anti-slip voor binnen en buitengebruik


Maak uw huis of bedrijfspand (weer) toegankelijk voor rolstoelen en rollators door het plaatsen van drempelhulpen. Wij kunnen voor vrijwel elke drempel een drempelhulp aanbieden. De drempelhulpen kunnen zowel binnen als buitenshuis geplaatst worden. In onze webshop vindt u een compleet overzicht. Graag geven wij een indruk op deze pagina.

Rubber drempelhulpen kunnen binnen en buiten gebruikt worden. Ze zijn voorzien van anti-slip laag en uiteraard in diverse hoogtes! Deze drempels zijn verkrijgbaar in zwart en grijs en met of zonder lijmlaag. Naast deze rechte drempelhulpen hebben wij ook drempelhulp met schuin oplopende zijkanten in ons assortiment opgenomen. Heeft u liever een aluminium versie? De Topro drempelhulpen zijn hoogwaardige aluminium drempelhulpen en geschikt voor binnen en buiten. Voorzien van rubber coating met anti-slip toplaag. Met het meegeleverde kunststof profiel kan de drempel op diverse hoogtes gemonteerd worden. Excellent drempelkits kunt u uiteraard ook verkrijgen in onze webshop.

Op zoek naar een drempel om mee te nemen? Zodat als u op stap bent ook vrijwel overal een drempel over kunt. Kies voor de meeneemdrempel! Slechts 3,5 kg zwaar, voorzien van handvat zodat deze eenvoudig meegenomen kan worden. 

U leest het, B&S kan zich bij uitstek de drempelspecialist noemen. Bent u op zoek naar een andere drempel? Laat het ons weten en wij kijken of wij u een passende oplossing kunnen bieden.