Hulpmiddelen in huis
Ook voor hulpmiddelen in huis bent u bij B&S aan het juiste adres.
Aangepaste stoel

Aangepaste stoel

Aangepaste bureaustoel

Aangepaste bureaustoel

Drempelhulpen

Drempelhulpen

Rolstoel

Rolstoel

Douche, bad en toilet

Douche, bad en toilet

Fit en gezond

Fit en gezond

Douchehulpmiddelen

diverse douchezitjes en -stoelen verkrijgbaar in de webshop


Op zoek naar douchehulpmiddelen? Voor een douchezitje en douchestoel bent u in onze webshop aan het juiste adres!
 

douchezitje

Douchezitje

Dit lichtgewicht aluminium douchezitje is voorzien van een kunststof zitvlak met anti-slip en geïntegreerde handgrepen. Tevens voorzien van gatenpatroon in zitvlak zodat het water gemakkelijk weg kan lopen.

Klik hier en bestel direct!
douchezitje met uitsparing

Douchezitje met uitsparing

Dit lichtgewicht aluminium douchezitje is voorzien van een kunststof zitvlak met anti-slip, geïntegreerde handgrepen en hygiëne uitsparing. Tevens voorzien van gatenpatroon in zitvlak zodat het water gemakkelijk weg kan lopen.

Klik hier en bestel direct!
douchezitje met rugsteun

Douchezitje met rugsteun

Deze lichtgewicht aluminium douchestoel is voorzien van een kunststof zitvlak met anti-slip, geïntegreerde handgrepen en hygiëne uitsparing. Tevens voorzien van gatenpatroon in zitvlak zodat het water gemakkelijk weg kan lopen.

Klik hier en bestel direct!
douchezitje DH-40

Douchezitje DH-40

Douchezitje DH-40 is voorzien van een kunststof zitvlak met handgrepen en een uitsparing om de douchekop in te plaatsen. De lichtgewicht douchezitje is uiteraard voorzien van anti-slip poten om veilig te kunnen douchen. De hoogte is instelbaar naar de gewenste zithoogte.

Klik hier en bestel direct!
douchezitje DH-40 met rugsteun

Douchezitje DH-40 met rugsteun

Douchezitje DH-40 is voorzien van een rugsteun. Het zitvlak is voorzien van handgrepen en een uitsparing op de douchekop in te plaatsen. Uiteraard is dit douchezitje voorzien van anti-slip poten om veilig te kunnen douchen. De hoogte van dit douchezitje is instelbaar naar de gewenste zithoogte.

Klik hier en bestel direct!
douchezitje Varadero

Douchezitje Varadero

Dit fraai vormgegeven douchezitje is lichtgewicht roestvrijstalen douchezitje is voorzien van een kunststof zitvlak inclusief hygiëne uitsparing en armsteunen. In hoogte en breedte instelbaar. Tevens voorzien van gatenpatroon in zitvlak zodat het water gemakkelijk weg kan lopen. Verkrijgbaar in wit of lichtblauw.

Klik hier en bestel direct!