Hulpmiddelen in huis
Ook voor hulpmiddelen in huis bent u bij B&S aan het juiste adres.
Aangepaste stoel

Aangepaste stoel

Aangepaste bureaustoel

Aangepaste bureaustoel

Drempelhulpen

Drempelhulpen

Rolstoel

Rolstoel

Douche, bad en toilet

Douche, bad en toilet

Fit en gezond

Fit en gezond

Douche, bad en toilet

van toiletverhoger, badplank, douchezitje tot wandbeugels


Zorg voor een veilige, comfortabele badkamer en toilet. Maak het uzelf gemakkelijk met ons assortiment wandbeugelsdouchehulpmiddelen, badhulpmiddelen en toilethulpmiddelen.

Badkamers en toiletten, zogenaamde 'natte ruimtes' zijn altijd een risico wanneer u slecht ter been bent. Het is daarom zeer raadzaam om ervoor te zorgen dat u van deze ruimtes zo veilig mogelijk gebruik kunt maken. B&S verkoopt in haar webshop diverse producten om uw veiligheid te waarborgen.

Wat dacht u van het assortiment wandbeugels. Wij bieden kunststof wandbeugels in een viertal maatvoeringen. Heeft u liever metalen wandbeugels, ook dat behoort tot de mogelijkheden. En wenst u geen gaatjes in de tegels te moeten boren, dan zijn de wandbeugels met zuignappen een uitkomst. Speciaal voor montage in het toilet bieden wij een zeer voordelige, opklapbare wandbeugel aan.

Neem plaats onder de douche of in de badkuip op één van onze douchestoelen of badplanken. Speciaal voor bredere baden bieden wij de extra bede badplank aan. Douchestoeltjes hebben wij in diverse uitvoeringen, met of zonder rugleuning. 

Heeft u moeite met de hoogte van uw toilet. U kunt deze eenvoudig verhogen met 6 of 11 cm door het plaatsen van een toiletverhoger. Voor bad-, douche- en toilethulpmiddelen bent u bij B&S aan het juiste adres. Bezoek onze webshop voor het complete assortiment!