Hulpmiddelen in huis
Ook voor hulpmiddelen in huis bent u bij B&S aan het juiste adres.
Aangepaste stoel

Aangepaste stoel

Aangepaste bureaustoel

Aangepaste bureaustoel

Drempelhulpen

Drempelhulpen

Rolstoel

Rolstoel

Douche, bad en toilet

Douche, bad en toilet

Fit en gezond

Fit en gezond

Rechtstandig opstaan

opstaan met overstrekte knieën is mogelijk met de XXL


De XXL stoel biedt gebruikers met een spierziekte de mogelijkheid om eenvoudig te gaan zitten en op te staan. De grote zithoogte maakt rechtstandig opstaan mogelijk.
 
rechtstandig opstaan

zitten en opstaan

De XXL is speciaal ontwikkeld voor mensen met een spierziekte. De XXL biedt de mogelijkheid om vanuit de stoel rechtstandig op te slaan. Met de elektrische hoog/laag bediening brengt u de stoel tot de hoogte waarop u uw knie kunt overstrekken, waarna u kunt gaan staan.
  • rechtstandig opstaan
  • elektrische hoog/laag bediening
  • speciaal voor personen met spierziekte 

Aangepaste stoel proberen?

Dat kan natuurlijk! Tijdens een geheel vrijblijvende passing nemen wij onze pascollectie mee. Wij zullen samen met u de eisen en wensen bespreken. Wij kunnen u vervolgens een goed advies en/of offerte aanbieden. Neem contact op en maak een afspraak met onze adviseur.

Uitlopend product

Gezien de terugnemende vraag naar de XXL stoel plus het feit dat dergelijke huiskamerstoelen tegenwoordig nauwelijks voor vergoeding in aanmerking komen zijn wij helaas genoodzaakt om de productie te stoppen. Alvorens u een passing met ons afspreekt zullen wij met u doornemen of uw wensen nog te realiseren zijn.