Hulpmiddelen in huis
Ook voor hulpmiddelen in huis bent u bij B&S aan het juiste adres.
Aangepaste stoel

Aangepaste stoel

Aangepaste bureaustoel

Aangepaste bureaustoel

Drempelhulpen

Drempelhulpen

Rolstoel

Rolstoel

Douche, bad en toilet

Douche, bad en toilet

Fit en gezond

Fit en gezond

Aangepaste stoel

huiskamerstoel individueel op maat gemaakt


Een aangepaste stoel? Waarom zou ik een aangepaste stoel aanschaffen als er comfortabele huiskamerstoelen en bureaustoelen te kust en te keur zijn? Omdat niet ieder mens 'standaard' is! Wij zijn u graag van dienst indien u op zoek bent naar een aangepaste stoel.

Er zijn vele mensen die dagelijks op stoelen plaats nemen die niet goed zit en/of waar men (rug-)klachten van krijgt. En dat terwijl uw rug een zeer waardevol bezit is waar u absoluut zuinig op moet zijn. Een deel van deze groep kan prima plaats nemen in comfortabele huiskamerstoelen die in de reguliere handel te krijgen zijn. Het blijkt echter ook dat het gros van de mensen met (rug-)klachten helaas onvoldoende steun vindt in deze stoelen.

Men heeft bijvoorbeeld een moeilijke zit, kan moeizaam opstaan of heeft een gevormde zitting nodig. Op dat moment is een aangepaste (huiskamer-)stoel zeer wenselijk. B&S adviseert en fabriceert al jaren op maat gemaakte CJG huiskamerstoelen. Wij gaan als volgt aan het werk. Wij nodigen u uit voor een afspraak, of komen op locatie. Tijdens een geheel vrijblijvende passing vertellen wij u de mogelijkheden en luisteren wij naar uw wensen. Na afloop van de passing zullen wij een offerte opstellen. Zo heeft u een goed beeld van de mogelijkheden en kosten voor uw op maat gemaakte stoel.