Hulpmiddelen in huis
Ook voor hulpmiddelen in huis bent u bij B&S aan het juiste adres.
Aangepaste stoel

Aangepaste stoel

Aangepaste bureaustoel

Aangepaste bureaustoel

Drempelhulpen

Drempelhulpen

Rolstoel

Rolstoel

Douche, bad en toilet

Douche, bad en toilet

Fit en gezond

Fit en gezond

Bureaustoelen

zorg voor minder rug-, nek en schouderklachten en verzuim


B&S zorgt er voor dat u ook aan uw bureau comfortabel kan plaatsnemen! De bureaustoelen welke wij aanbieden geven u net dat beetje extra comfort dan de standaard bureaustoelen die verkrijgbaar zijn.

Een goede zit zorgt onder andere voor minder rug-, nek en schouderklachten en uiteindelijk tot minder verzuim. Heeft u en/of hebben uw medewerkers wel de juiste zithouding? Neem contact op met ons en wij geven u geheel vrijblijvend het juiste advies!
 
Recaro Office

Recaro Office

De Recaro Office lijn zijn ergonomische en comfortabele designstoelen voor kantoorgebruik. Wanneer men langere tijd achtereen zit, biedt deze stoel uitstekend comfort. Wij kunnen u de volgende Recaro kantoorstoelen adviseren en leveren:

Office Cross Sportster

Office Cross Sportster

Office Expert

Office Expert

Office Specialist

Office Specialist

Office Sport

Office Sport

Office Style

Office Style
Iron Horse

Iron Horse

Iron Horse is de naam van een serie extra sterke bureaustoelen. Echte werkstoelen voor continue gebruik door verschillende personen in bijvoorbeeld meld- en controlekamers. De Iron Horse stoelen zijn voorzien van een onderstel dat geschikt is voor een gebruikersgewicht tot 180 kg. De stoelen zijn meervoudig instelbaar, zodat verschillende gebruikers gebruik kunnen maken van dezelfde stoel. De Iron Horse is leverbaar in diverse uitvoeringen, afgewerkt in verschillende variaties stoffen of lederen bekleding.

Om de uitzonderlijke kwaliteit te benadrukken geeft de fabrikant maar liefst 10 jaar garantie op het onderstel. Maak kennis met de range Iron Horse stoelen welke wij u kunnen aanbieden:

2000

Iron Horse 2000

3000

Iron Horse 3000

3000 met zitvlakverlenger

Iron Horse 3000 met zitvlakverlenger