Hulpmiddelen in huis
Ook voor hulpmiddelen in huis bent u bij B&S aan het juiste adres.
Aangepaste stoel

Aangepaste stoel

Aangepaste bureaustoel

Aangepaste bureaustoel

Drempelhulpen

Drempelhulpen

Rolstoel

Rolstoel

Douche, bad en toilet

Douche, bad en toilet

Fit en gezond

Fit en gezond

Aangepaste bureaustoel

bureaustoel standaard of individueel op maat gemaakt

Er zijn vele mensen die dagelijks op een bureaustoel plaats nemen die niet goed zit en/of waar men (rug-)klachten van krijgt. En dat terwijl uw rug een zeer waardevol bezit is waar u absoluut zuinig op moet zijn. Een deel van deze groep kan prima plaats nemen in de burostoel die in de reguliere handel te krijgen zijn. Het blijkt echter ook dat het gros van de mensen met (rug-)klachten helaas onvoldoende steun vindt in deze stoelen.

Men heeft bijvoorbeeld een moeilijke zit, kan moeizaam opstaan of heeft een gevormde zitting nodig. Op dat moment is een aangepaste bureaustoel zeer wenselijk. B&S adviseert en fabriceert al jaren op maat gemaakte burostoelen. Wij gaan als volgt aan het werk. Wij nodigen u uit voor een afspraak, of komen op locatie. Tijdens een geheel vrijblijvende passing vertellen wij u de mogelijkheden en luisteren wij naar uw wensen. Na afloop van de passing zullen wij een offerte opstellen. Zo heeft u een goed beeld van de mogelijkheden en kosten voor uw op maat gemaakte bureaustoel.

Daarnaast kan B&S u een comfortabele burostoel van bijvoorbeeld Recaro Office-line of Iron Horse aanmeten. Op zoek naar bureaustoelen die 24 uur per dag gebruikt worden, dan laten wij u graag kennis maken met de 24 uur stoelen van Recaro, Iron Horse en ISRI.