bs-logo
NL
EN
Webshop

Hé jij daar, rij-instructeur! Wij zoeken jou!

Wie ziet een uitdaging in de mogelijkheid om mensen met een lichamelijke beperking aan een rijbewijs te helpen, zodat zij hun zelfstandigheid kunnen behouden?

Onbeperkt in Beweging is een autorijschool die zich enkel bezig houdt met het lesgeven aan leerlingen met een lichamelijke beperking. De rijschool is onderdeel van B&S Autoaanpassing, al ruim 40 jaar actief op het terrein van auto-aanpassingen.

Wij zijn op zoek naar een rij-instructeur (24 uur) die onze kandidaten met een lichamelijke beperking leert om met de noodzakelijke aanpassingen auto te rijden. De rijschool beschikt over een Seat Altea met alle mogelijke aanpassingen en een MB Sprinter, onder andere uitgerust met een elektronisch joystickbesturingssysteem, geschikt voor rijlessen aan rolstoelafhankelijke kandidaten met zware lichamelijke beperkingen. De rijlessen worden vanuit onze vestigingen in Amersfoort en Hoorn NH door heel Nederland gegeven. Vanuit de functie vindt er regelmatig overleg plaats met de deskundige praktische rijgeschiktheid (DPR) van het CBR.

Voor deze zeer uitdagende en verantwoordelijke functie zijn wij per direct op zoek naar een kandidaat met de volgende kwalificaties:

  • WRM bevoegd en ervaring met TOP
  • Zelfstandig werkend
  • Adviserend naar kandidaten en CBR
  • Representatief
  • Geduldig
  • Communicatief
  • Technische vaardigheden

Als rij-instructeur ga je een dienstverband aan met B&S Autoaanpassing en ontvang je salaris volgens cao, inclusief sociale verzekeringen en pensioenopbouw. Durf jij deze uitdaging aan? Dan pas jij wellicht in ons team! Stuur je CV met een korte motivatie naar info@onbeperktinbeweging.nl. Heb je vragen? Bel naar 085 0717 600 en vraag naar John Koopman of Martin van der Graaf.

Terug naar overzicht