bs-logo
NL
EN
Webshop

Ontwikkeling B&S Autofixatiesysteem

‘Mijn zoon maakt tijdens een autorit de verplichte 3-punts gordel los, hebben jullie daar iets voor?’. Uit deze vraag is het B&S Autofixatiesysteem ontstaan. Nu al niet meer weg te denken uit de mogelijke oplossingen bij een vervoersprobleem. Tegenwoordig worden er jaarlijks zo’n 650 in binnen- en buitenland verkocht!

Reservebanken Amsterdam Arena

De ‘bankzittende’ spelers in de Arena zitten er comfortabel bij op de reservebanken van B&S. Wij hebben de club destijds benaderd en ons idee geïntroduceerd. Ajax was direct enthousiast en vervolgens ontvingen we opdracht van de destijds hoofdsponsor Audi. Een aantal andere clubs volgde, plus opdrachten voor afdekhoezen i.v.m. het niet zichtbaar mogen zijn van … Continued

Crisis treft B&S hard

In 2010 had Nederland te maken met een crisis van enorme omvang. B&S kwam helaas ook niet ongeschonden uit deze strijdt. We hebben afscheid moeten nemen van Balder en daarnaast van een aantal werknemers. Waar we in hoogtijdagen 55 personen op de werkvloer hadden, is dit tegenwoordig een kleine 25.

VW-Up rijdt op decibellen

‘Kunnen jullie een VW Up laten rijden op decibellen’, was de vraag die reclamebureau Achtung ons stelde. Dit voor een tv commercial op de VW Up te lanceren. Gelukt! B&S houdt van dit soort speciale verzoekjes.

Uitgeest & Hoorn bundelen krachten

Tijden veranderen, en daarmee veranderen ook de marktomstandigheden. Om beter op deze toekomst in te spelen hebben wij besloten om de vestigingen Uitgeest en Hoorn samen te voegen en verder te gaan in de hoofdvestiging te Hoorn.

Maatschappelijk Partner Liliane Fonds

Thema vervoer en transport sprak ons aan bij het Liliane Fonds. We besloten maatschappelijk partner te worden van een project in Zambia. Naast de jaarlijkse bijdrage voor de aanschaf en het onderhoud van een minibus hebben we een oprijplaat naar hen toegestuurd die in de minibus is gemonteerd.

Buscampers in de werkplaats

Gezien de markt om B&S heen veranderd is het zaak om als B&S mee te veranderen. Soms moet je dan een andere markt gaan bedienen. We besloten ons ook te richten op camperombouw en niet zonder succes!